I dag er Danmarks bedst sælgende strategibog, solgt i mere end 30.000 eksemplarer, ”Strategi i vindervirksomheder” udgivet som lydbog!

Tilløbet har været langt, men i dag er vi endelig ved udgivelsesdagen. Lydbogen udkommer blandt andet på baggrund af utallige opfordringer fra kunder og samarbejdspartnere.

Hvad siger andre om bogen?

”Bogen og specielt de cases, der behandles, er aldeles fremragende.”
Adm. direktør, Ole Steffensen, Olav W. Hansen A/S

”Strategi i vindervirksomheder har lært mig betydningen af, at alle ved, hvor vi står i dag, og hvor vi skal hen i morgen.”
Adm. direktør Kasper Nørgaard, Samson Pumps A/S

“Strategi i vindervirksomheder gav værktøjer, så vores strategiarbejde blev praktisk”
Adm. direktør, Bo Lybæk, GPV International A/S

”Med Strategi i vindervirksomheder fik vi inspiration til en global vækststrategi”
Adm. direktør, Lars Kongstad, Flexo Wash A/S

Køb lydbogen her.

Forfatteren selv

Mikael Vest, som er forfatter til ”Strategi i vindervirksomheder” og grundlægger af Vinderstrategi A/S udtrykker sin glæde ved udgivelsen:

”Lydbogen udkommer jo blandt andet på baggrund af de utallige opfordringer vi har fået. Og det imødekommer det ønske, som især kunder havde, om at have mulighed for også at kunne lytte til bogen. Det kan være i bilen, i høretelefonerne på kontoret, eller noget helt tredje. Du behøves ikke længere at skulle sætte dig ned, og tage dig tiden til at læse bogen.
Efter du har lyttet til bogen, er du klar til at kunne tackle de strategiske udfordringer, du kan stå overfor, og føre virksomheden frem mod at blive en vindervirksomhed®. Og alle de gode værktøjer fra bogen, får du selvfølgelig med som download. Bedre og nemmere bliver det vist ikke.”

Køb lydbogen, og kom i gang med strategiarbejdet med det samme!

Slå til nu!

Hvis ikke du har stiftet bekendtskab med ”Strategi i vindervirksomheder” er det bestemt værd at give den et lyt nu.
Dit udbytte er blandt andet:

  • Du får overblik, inspiration og konkrete inputs til strategiarbejdet
  • Du får værktøjer, der sikrer en implementerbar strategi, der virker i praksis
  • Du får en trin for trin guide til hvordan fx du, sammen med ledergruppen, kan arbejde med strategien
  • Du får de meste relevante spørgsmål du skal stille dig selv, og fx en ledergruppe i forbindelse med strategiarbejdet.

Udover dét, indeholder bogen også konkrete cases fra danske virksomheder som alle stræber efter at blive en vindervirksomhed®, og så er det den eneste bog på markedet som indeholder opskriften for at blive en vindervirksomhed®.

Køb lydbogen her.

Har du brug for nye inputs til, hvordan du kan tænke ud af boksen og tage et proaktivt mindset i arbejdet med din strategiske forretningsmodel? Så kontakt os her for en uforpligtende snak.

Du kan også følge os på LinkedInFacebookTwitterInstagram, og YouTube hvor vi deler strategiske vitaminpiller i form af videoer og artikler om virksomhedsstrategi.