Bliv klogere på vækst gennem internationalisering

Torsdag den 3. december 2020 var Vinderstrategi A/S inviteret som “eksperter” til “Export Talk: Styrk din eksportstrategi” arrangeret af Danish Export Association. Og som det ligger i navnet, handlede det om den praktiske vej og guide eksport og internationalisering.

Internationalisering og eksport betyder i mange tilfælde større konkurrence fra udlandet, men det giver også mange virksomheder nye muligheder, da virksomheden kan henvende sig til flere markeder og handle med underleverandører i udlandet.

Formålet med “Export Talk” var at gøre deltagerne klogere på hvordan de kunne styrke deres vækst gennem internationalisering og eksport, og vi kom blandt andet også ind på:

1) Den overordnede strategi – før du kan udvikle din eksportstrategi er det nødvendigt at have styr på din overordnede virksomhedsstrategi

2) Hvilke faktorer du skal være opmærksom på, når du skal udvikle din virksomhed som eksportvirksomhed og/eller gå ind på nye markeder

3) Er der nogle bestemte faktorer du skal være opmærksom på i disse tider, når man ikke har mulighed for at være til stede fysisk?

Se optagelsen her

Desuden gav Export Talk anledning til en masse gode spørgsmål fra deltagerne, og vi gav både anbefalinger og underbyggede med relevante cases.

Hvis du er nysgerrig på hvordan du kan vækste din virksomhed gennem internationalisering, og styrke din eksportstrategi, kan du se optagelsen fra Export Talk lige her.

Download white paper om internationalisering

Hvis du vil blive endnu klogere på eksport og internationalisering, kan du også downloade vores white paper lige her.
Der giver vi dig blandt andet en 4-trins guide, som er et fantastisk dialogværktøj til brug i din virksomhed.

Du kan læse mere om Export Talk her.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en uforpligtende sparring eller inspiration til hvordan du kan vækste din virksomhed gennem en vinderstrategi®.

Husk at du kan også følge os på LinkedInFacebookTwitterInstagram, og YouTube hvor vi deler strategiske vitaminpiller i form af videoer og artikler om virksomhedsstrategi.