”…fik også bekræftet mange af de faldgruber vi/man desværre falder i, i dagligdagen. Fik nogle gode OBS punkter.”

Sådan lyder feedbacken på ydelsen “starterkits” – og ingen vi begynder at fortælle om starterkits, starter vi lige et andet sted.

For kender du ikke også det med de strategiske faldgruber i dagligdagen?

I Vinderstrategi A/S lever vi efter, at strategi skal virke i praksis, og være i øjenhøjde. Strategi skal være noget din virksomhed gør! Netop så du undgår de strategiske faldgruber og bliver opmærksom på OBS punkterne.

Og så skal strategi være overskueligt, implementerbart og eksekverbart – men det kræver selvfølgelig de rigtige værktøjer, for at kunne lykkedes med det.

Og de rette værktøjer kan vi hjælpe dig med (Og hvis ikke du havde gættet det, så er det starterkits!).

Vi har udviklet tre forskellige pakker, som kan hjælpe dig med at kickstarte dit strategiarbejde og give dig de rette værktøjer til at komme i gang. Vi har kaldt dem for starterkits og de kommer i en guld-, sølv- eller bronzepakke.

Strategi i øjenhøjde

Starterkits er en pakke som blandt andet får strategi ned i øjenhøjde, og sætter de strategimodeller du allerede kender i en sammenhæng, der skaber fremdrift for dit strategiarbejde. Formålet med pakkerne er at give dig overblik, inspiration, og værktøjer til at få strategi til at virke i praksis.

Starterkits har fået fine ord med på vejen som:

– ”Straight forward, og med simple og brugbare værktøjer”

– ”Blev inspireret af den struktur, der blev præsenteret. Den sætter de allerede kendte modeller i en sammenhæng, som kan skabe fremdrift”

– ”Flere nye aha-oplevelser. Det er eksempelvis positivt for mig, at I medtager ejer/leders holdninger, da disse ofte bliver glemt, og i min erfaring er helt grundliggende, hvis strategien skal omsættes til handlinger.”

Skab fremdrift med kendte modeller her.

Har du brug for nye inputs eller inspiration til, hvordan du kan tænke ud af boksen og tage et proaktivt mindset i arbejdet med din virksomheds strategi? Så kontakt os for en uforpligtende snak.

Du kan også følge os på LinkedIn, Facebook, Twitter og Instagram, hvor vi deler strategiske vitaminpiller i form af videoer og artikler om virksomhedsstrategi.