Grundlægger og strategisk rådgiver i Vinderstrategi A/S Mikael Vest, var for nyligt inviteret i studiet af Danske Bank og Jens Ravn sammen med Ellen Mølgaard Korsager, leder af Center for Ejerledede Virksomheder, og Henrik Smith Lange, director for Corporate Analytics i Danske Bank, for at drøfte strategi- og forretningsplaner i SMV’er.

Se teaseren for talkshowet herover. 

Talkshowet bliver produceret til alle erhvervskunder i Danske Bank og skabte rammerne for en spændende dialog om, hvorfor det er en god ide for SMV’er at arbejde målrettet med strategi- og forretningsplaner, hvordan virksomheder kan komme i gang og hvem der kan hjælpe. I talkshowet kan du høre mere om, hvordan vi lever i en foranderlig verden, hvilke dilemmaer SMV’er står over for, hvordan du kan få en strategi- og forretningsplan, samt hvordan du nu kommer videre herfra.

Bliv klogere på strategi- og forretningsplaner ved at se hele talkshowet på Danske Banks hjemmeside her.

Den første kop kaffe koster ingenting

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed stærkt videre. Ligeså hvis du ønsker en kort intro over teams.