Grundlægger og strategisk rådgiver i Vinderstrategi A/S Mikael Vest, var for nyligt inviteret ind som gæst på Youssefs Mohamads podcastserie Kundesegmentering.dk.

Her havde Mikael og Youssef en god samtale om strategi, og hvordan enhver virksomhed har brug for en succesfuld strategi for at kunne vækste og være rentabel. I podcasten kan lytteren blive klogere på hvad en Vindervirksomhed® er, og hvilke 13 karakteristika der er ved en Vindervirksomhed®. Der blev blandt andet også talt om hvornår en god strategiproces starter og slutter, hvorfor det er vigtigt at strategien er dynamisk, har ambitiøse mål og bidrager til vækst i virksomheden.

Den første kop kaffe koster ingenting

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed stærkt videre.