Få gratis slides om vejen til succesfuldt strategiarbejde

I sidste uge afholdte Billund Erhverv deres prestigefyldte nytårskur for 2024. I denne forbindelse var 200 lokale erhvervsfolk mødt op for at se vinderen af dette års erhvervspris, samt blive inspireret indenfor strategi.

I denne anledning havde vi den ære, at blive inviteret til at holde inspirationsindlæg og foredrag om “Vejen til succesfuldt strategiarbejde i en foranderlig verden”.

Se her, hvad tidligere foredragskunder har sagt om vores foredrag:

“Mikael er tydeligvis både vidende om emnerne han taler om, ligesom han er en virkelig dygtig oplægsholder. Hans indlæg formåede at inddrage tilhørerne, ligesom og gav stof til eftertanke. Indlægget var præcis det energiboost til dagen som vi havde håbet på!” – CEO, Henrik Møller Jensen, OpenNet A/S. 

“Mikael Vest formåede at tale om strategi i en hel time uden at miste publikum, og der var uden tvivl mange af de ca. 100 erhvervsfolk, der blev stærkt inspirerede undervejs.” – Viborg Folkeblad i forbindelse med foredrag for Business Viborg

Er du nysgerrig på hvad vi præsenterede til Billund Erhvervs nytårskur, kan du downloade vores præsentation helt gratis herunder

Book os til dit næste arrangement eller workshop

Vinderstrategi A/S har gennem årene inspireret mere end 10.000 ledere ved foredrag og seminarer med blandt andet følgende temaer:

  • Strategi i en foranderlig verden
  • Strategi i vindervirksomheder
  • Bestyrelsens ansvar for strategiarbejde
  • Bæredygtighed og digitalisering i forretningsmodellen

Vi vil naturligvis skræddersy indholdet til jeres specifikke behov og levere en engagerende og værdifuld præsentation, der vil motivere og oplyse jeres deltagere.

Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du at diskutere, hvordan disse strategier kan tilpasses til din virksomheds specifikke behov? Tøv ej! Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig. Du kan booke et gratis og uforpligtende møde med os herunder.