Oplev vores dybdegående webinar, “Vejen til en vinderstrategi®“, som tilbyder dig:

  • Indsigt og inspiration til effektivt strategiarbejde: Få ny viden om, hvordan du kan styrke din virksomheds strategiske fundament og navigere i et konkurrencepræget marked.
  • Svar på de 4 afgørende spørgsmål for at skabe en vinderstrategi®: Lær at identificere og besvare de nøglespørgsmål, der er afgørende for at skabe en vinderstrategi®.
  • Praktiske tips og tricks, der kan anvendes med det samme: Modtag konkrete værktøjer og metoder, som du kan implementere direkte i din daglige strategiarbejde.
  • Mulighed for at diskutere og implementere idéerne i dit team: Engager dit team i en produktiv dialog om, hvordan I kan anvende webinarets indsigter til at skabe vækst og innovation.

Webinaret er i øvrigt afholdt for cirka 50 eksportorienterede virksomheder gennem Danish Export Academy. 

Efter webinaret modtog vi opmuntrende feedback fra Sebastian Schwarz, Head of Academy hos Danish Export Academy:

Sebastian Schwarz
Sebastian SchwarzHead of Academy hos Danish Export Academy

“I Danish Export Academy har vi afholdt et webinar med Mikael Vest fra Vinderstrategi A/S for ca. 50 eksportvirksomheder. Det blev et professionelt forberedt og gennemført arrangement, som skabte inspiration til arbejdet med strategier i virksomhederne – og ikke mindst et tydeligt billede af, hvorfor det er væsentligt at arbejde løbende med strategien. Vinderstrategi A/S er et virkelig godt bud, når du skal klædes på til strategiarbejdet.”

Er du nysgerrig på at se vores webinar om ‘Vejen til en vinderstrategi®, kan du få gratis adgang herunder

Rigtig god fornøjelse!

Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du at diskutere, hvordan disse strategier kan tilpasses til din virksomheds specifikke behov? Tøv ej! Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig. Du kan booke et gratis og uforpligtende møde med os.