Køb “Strategi i vindervirksomheder”

Hjem/Strategiydelser/Køb “Strategi i vindervirksomheder”
Køb “Strategi i vindervirksomheder” 2017-09-21T07:51:31+00:00

”Strategi i vindervirksomheder ” er Danmarks meste solgte strategibog på dansk (solgt i mere en 25.000 eksemplarer) og er skrevet af Mikael Vest, Vinderstrategi A/S. Læs om Mikael Vest her. “Strategi i vindervirksomheder” er en unik samling af strategiske overvejelser, som gør det nemmere for bestyrelser, direktioner og topledelser at tackle de strategiske udfordringer og føre de virksomheder, de har ansvar for, frem mod vinderpositioner.“Strategi i vindervirksomheder” handler om og er skrevet til danske virksomheder.

“Strategi i vindervirksomheder” er stadig den første og eneste danske strategibog, der fortæller, hvad der skal til for at blive en vindervirksomhed®

”Strategi i vindervirksomheder” gør læseren skarpere på disciplinen “strategi” og begrebet “vindervirksomhed®“.Bogen giver på en letlæselig og struktureret måde overblik i strategiarbejdet og bidrager til at virksomheden får en god og holdbar strategiudvikling.

Bogen inddrager en række konkrete cases fra erhvervslivet, som alle stræber efter at blive en vindervirksomhed®.

Står virksomheden for eksempel overfor nogle af nedenstående udfordringer, så kan “Strategi i vindervirksomheder” give inspiration, gode råd og input til strategiarbejdet.

  • Hvordan udvikler vi virksomheden til næste vækstniveau?
  • Hvordan håndterer vi konkurrenterne og opnår større bundlinje?
  • Hvordan udvikler vi vores kernekompetence?
  • Hvordan udfører vi en strategiproces, der giver os en skarp og holdbar strategi?
  • Hvordan får vi strategien implementeret så den virker?

Læs mere om “Strategi i vindervirksomheder

Du kan downloade en gratis læseprøve af bogen, der indtil nu er solgt i mere end 25.000 eksemplarer. Læseprøven indeholder bl.a. hele kapitel 1 som er de opsamlede erfaringer om hvad der skal til for at blive en vindervirksomhed®.

Læseprøve – Strategi i vindervirksomheder

”Strategi i vindervirksomheder” med over 25.000 solgte eksemplarer, er en unik samling af strategiske overvejelser, som gør det nemmere for bestyrelser, direktioner og topledelser at tackle de strategiske udfordringer og føre de virksomheder, de har ansvar for, frem mod vinderpositioner. Download en gratis læseprøve af bogen og modtag samtidig nyheder og blogindlæg fra Vinderstrategi A/S

Investeringen for “Strategi i vindervirksomheder” er kr. 560,00 ekskl. moms og porto. Vi glæder os til at modtage din bestilling, hvorefter vi vender tilbage til dig for nærmere aftale om levering og faktura.

Bestilling

Alle felterne skal udfyldes

Antispam: Hvad er 2 plus 5?

Gør som 1.335 andre…

Vær blandt de første der modtager inspiration, tips og gode råd, som sikrer dig som morgendagens vinder med styrket top og/eller bundlinje.