Formalia

Formalia 2017-10-30T15:53:44+00:00

CSR

I Vinderstrategi A/S er vi stolte af at være med til at skabe arbejdspladser i Danmark. Gennem dedikeret strategirådgivning med dokumenteret track record af succesfuld strategiarbejde i mellemstore og større virksomheder, bidrager vi med at udvikle vindervirksomheder. Sammen med virksomheden identificeres og udløses potentialet til glæde for kunder, ejere, medarbejdere og Danmark som helhed.

Vinderstrategi A/S støtter:

Team Rynkeby som støtter børn med kræft og deres familier gennem Børnecancerfonden i Danmark, Barncancerfonden i Sverige og Sylva i Finland.

Børns Vilkår hvis vision er, at sørge for, at alle børn kan få den hjælp, de har behov for og sikre børns ret til en god barndom og et godt liv.

Ungdommens Rødekors, vinterferielejren som hvert år giver udsatte børn en tiltrængt succesoplevelse.

Se film fra vinterferielejren her

 

 

Medlemsskaber

Vinderstrategi A/S er medlem af en række netværks- og brancheorganisationer, der er værdiskabenede og relevante indenfor Vinderstrategi A/S forretningsområde.

Managementrådgiverne

Vinderstrategi A/S er medlem af Management Rådgiverne

Managementrådgiverne vil understøtte udviklingen af vidensamfundet. Managementrådgiverne og dets medlemmer vil medvirke til, at dansk erhvervsliv og den danske offentlige sektor hører til blandt verdens mest innovative, fleksible og effektive. Som medlem i Managementrådgiverne vedstår man sig sine etiske forpligtelser og underlægger sig foreningens etiske kodeks.

DI Videnrådgiverne

Vinderstrategi A/S er medlem af DI Videnrådgiverne

DI Videnrådgivernes vision er at samle rådgivervirksomheder i Danmark og dermed skabe en slagkraftig organisation, der sikrer videnrådgivere optimale muligheder for vækst og udvikling.

DI Organisation for erhvervslivet

DI_1_150x150px

DI arbejder for at forbedre virksomhedernes konkurrenceevne og vilkår – for derigennem at sikre vækst og velfærd i Danmark. Derfor fokuserer DI også på at udvikle Danmark som vidensamfund, så Danmark fortsat kan udvikle sig og konkurrere internationalt.

Bank

Jyske Bank
Erhverv
Strandvejen 112
2900 Hellerup

Reg.nr.: 5073
Konto: 1934787

Swift: JYBADKKK
IBAN: DK6750730001934787

Revision

Dansk Virksomheds Udvikling A/S
Henrik Volland – Statsaut. revisor
Hørkær 1A, 1.
2730 Herlev

Advokat

Paul Neale – Møderet for Højesteret
Ny Østergade 3
1101 København K

Yderligere formalia

CVR
31 93 87 24

Aktiekapital
kr. 500.000,00

Moderselskab
Hurricane Holding A/S

Gratis viden

Vær blandt de første der modtager inspiration, tips og gode råd, som sikrer dig som morgendagens vinder med styrket top og/eller bundlinje.

Du modtager nu løbende inspiration, tips og gode råd direkte i din mailboks, som du straks kan drage nytte af i virksomhedens strategiarbejde.

 

På gensyn.

 

Venlige hilsner fra

Vinderstrategi A/S

Tak for din tilmelding som vi er meget glade for!