Strategiteori skaber virksomhedssucces

Hos Vinderstrategi A/S sætter vi en ære i at være specialister i at kombinere strategiteori med praksis, da erfaringer viser at denne evne skaber stor konkret værdi for vores kunder. Denne værdi kommer både til udtryk i vores arbejde med kunder og i den viden, vi deler gratis ud af her. Derfor er vi beærede over at have samarbejder med mange forskellige organisationer inden for uddannelsessektoren blandt andet Business Institute Denmark og Cphbusiness.

Lars Ib, rektor og direktør hos Business Institute Denmark udtaler:

”Vi valgte Mikael Vest, Vinderstrategi A/S, til at holde indlæg under titlen ”Strategi i praksis”, fordi vi anvender bogen ”Strategi i Vindervirksomheder” på vores pre MBA uddannelse. Indlægget var nærværende, engagerende og kompetent for deltagerne. Den efterfølgende feedback har entydigt været, at der blev bygget bro mellem strategitanker og strategigennemførelse. Så der er helt sikkert basis for gentagelse.”

LÆS OGSÅ: Sådan får du fantastisk ros fra dine kunder

Formelt set er en teori et sæt indbyrdes forbundne koncepter, der forklarer eller forudsiger situationer ved at identificere relationer mellem variabler. Styrken ved vores solide tilknytning til den teoretiske verden er således, at de teoretiske værktøjer bidrager til at danne et klart billede af faktorer, der påvirker strategiske forhold, samt hvordan disse faktorer påvirker hinanden indbyrdes. Samtidig gør vores store teoretiske viden os i stand til at udvælge de bedste og mest gennemprøvede værktøjer og raffinere dem, så de passer til hvert enkelt kunde. Det sikrer stor værdiskabelse.

Claus Thomsen, underviser på Cphbusiness udtaler:

”Et spot on indlæg på vores strategiaften – prikken over i’et og de studerende var så begejstret! Det er ikke sidste gang, at vi får sat en strategiaften på dagsordenen. En sådan aften skaber stor værdi, både i forhold til det relationelle og i forhold til det vidensmæssige.”

I vores website-sektion ”Gratis viden” kan du stifte bekendtskab med en lang række af de teoretiske værktøjer vi anvender. Her formidler vi vores viden om koblingen mellem strategiteori og praksis på en let-forståelig måde, og du kan dermed blive klogere på, hvordan du med teoretiske værktøjer kan skabe praktisk værdi.

Foruden samarbejdet med diverse uddannelsesinstitutioner er vores partner og strategiske rådgiver Mikael Vest ekstern lektor i strategi ved Aarhus Universitet, forfatter af bogen ”Strategi i vindervirksomheder” og næstformand i censorformandskabet for HD-uddannelser i Danmark.

Med et ben i både den praktiske og teoretiske verden formår vi på en unik og enkel måde at bygge bro og skabe balance mellem strategiteori og praksis. Det sikrer størst mulig værdiskabelse hos vores kunder.

Hvis du ved selvsyn vil opleve, hvor stor værdi vores stærke kobling mellem teori og praksis kan skabe, så kontakt os her for en uforpligtende snak. Du kan også følge os på Facebook og LinkedIn, hvor vi deler strategiske vitaminpiller i form af videoer og artikler om virksomhedsstrategi.