Adm. direktør Per Wildbork-Hansen, HjemmeHjælpen ApS udtaler; “Efter købet af virksomheden i 2010, havde vi brug for at udarbejde en grundig strategi og forretningsplan, så vi kunne få nogle klare mål og blive endnu mere effektive.

På det tidspunkt hvor Vinderstrategi A/S blev involveret er virksomheden i rivende udvikling – der er store organisatoriske ændringer og flere nye kundeforhold.

Vinderstrategi A/S’s opdrag var at udvikle og udarbejde den nye strategi- og forretningsplan sammen med mig efterfulgt af en klar handleplan med indsatser for at nå det ønskede mål for virksomheden.

Med en meget klar struktur, der rummede alle virksomhedens vinkler, skabte vi sammen med Vinderstrategi A/S overblik over det strategiske arbejde. Ved hjælp af gennemtænkte værktøjer og modeller blev hele den strategiske situation analyseret og I fællesskab blev retningen skabt. Den efterfølgende handleplan var meget konkret og målbar – således at det ikke blot er ord på et stykke papir. Det er et reelt værktøj vi effektivt anvender i jagten på fremtidens mål.

Strategiprocessen var meget effektiv og tidsbesparende for mig som virksomhedsejer, når vi samtidig stod i en travl driftsmæssig hverdag.

Jeg kan på det varmeste anbefale andre at gennemgå en strategiproces i fællesskab med Vinderstrategi A/S – jeg har endda selv planlagt at anvende Vinderstrategi A/S igen til mit andet firma, Rengøringsfirmaet Sort til Hvidt®…”