I gennem de sidste år er behovet for professionelle bestyrelser konstateret stærkt stigende. Desuden er der konstateret et behov for at virksomhederne bliver skarpere i det strategiske arbejde både i bestyrelseslokalet og på direktions- og lederniveau. Ifølge analyser vokser behovet endvidere de kommende år.

Derfor er det med glæde, at vi kan fortælle at Dansk Byggeri gennem et strategisk samarbejde med Vinderstrategi A/S nu tilbyder stærkt og kvalificeret fokus på professionalisering af bestyrelses- og strategiarbejdet i medlemsvirksomhederne.

Det betyder i praksis, at du som medlemsvirksomhed får en række strategiske medlemsfordele. Disse fordele er blandt andet:

  • Udbredelse og udvikling af professionelle bestyrelser blandt medlemsvirksomheder, herunder

o    Rådgivning til medlemmer som ønsker en professionel bestyrelse. Den individuelle rådgivning udøves af Vinderstrategi A/S for Dansk Byggeri og varer indledningsvis ca. 2 timer. Dansk Byggeri kan helt eksklusivt tilbyde, at denne indledende 2 timers rådgivning er uden betaling særligt for Dansk Byggeris medlemmer.

o    FAQ om professionelle bestyrelser. FAQ har allerede nu en række spørgsmål og svar udarbejdet af Vinderstrategi A/S og vil løbende blive opdateret på baggrund af medlemmernes nye spørgsmål om professionelle bestyrelser som Vinderstrategi A/S efterfølgende vil svare på.

  • Gratis bestyrelsesmatch™ mellem virksomhed og bestyrelseskandidat. Medlemsvirksomheden som ønsker et nyt bestyrelsesmedlem kan nu, via Bestyrelsesmatch™, kontakte Dansk Byggeri med deres ønsker til et nyt bestyrelsesmedlem. Dansk Byggeri har gennem sit netværk kendskab til en række personer, som umiddelbart kan indgå i bestyrelsesarbejdet og er du og din virksomhed interesseret i at blive matchet op mod 2-3 af disse personer for en uformel drøftelse kan du udfylde og indsende Bestyrelsesmatch™ til Dansk Byggeri.
  • Rådgivning og sparring omkring det strategiske arbejde i medlemsvirksomheden på såvel bestyrelses-, direktions- og ledelsesniveau. Det individuelle møde omkring strategisk sparring udøves af Vinderstrategi A/S for Dansk Byggeri og varer indledningsvis ca. 2 timer. Dansk Byggeri kan helt eksklusivt tilbyde at dette indledende møde er uden betaling særligt for Dansk Byggeris medlemmer.

Du kan læse mere på Dansk Byggeri hjemmeside.

Dansk Byggeri er erhvervs- og arbejdsgiverorganisation for 6.000 virksomheder inden for byggeri, anlæg og byggeindustri. Medlemsvirksomhederne beskæftiger ca. 70.000 medarbejdere. Dansk Byggeris medlemmer skal kunne udvikle deres virksomheder bedst muligt til gavn for beskæftigelsen, konkurrenceevnen og indtjeningen. Dansk Byggeris vigtigste opgaver er derfor:

  • At sikre overenskomster
  • At yde service
  • At øve politisk indflydelse
  • At deltage i den politiske debat

Dansk Byggeris mål er:

  • at fremme branchens erhvervspolitiske interesser
  • at fremme medlemmernes arbejdsgiverpolitiske interesser
  • at opfylde behovet for service og information til medlemmerne