Over 40 ambitiøse partnere i ASNET var mødt op til årets temamøde ”Effektive strategiprocesser”.

Effektive strategiprocesser er svære, og der er mange bud på, hvordan det gøres. ASNET havde valgt at gøre effektive strategiprocesser til hovedtema på årets ASNET temadag. Der var en række forskellige indlægsholdere, som gav deres bud på, hvordan en strategiproces kan gøres mere effektiv.

Mikael Vest, Vinderstrategi A/S var én af disse indlægsholdere.  Mikael tog deltagerne med ind i universet, hvor der skabes vinderstrategier. Hvordan det gøres i praksis, bliver effektivt og virker første gang var nogle af de emner, som Mikael fortalte om.

Læs vores anbefalinger til både en strategiproces og anbefalinger til en effektiv strategi i dette uddrag af præsentationen som er tilgængelig i en kort periode her på hjemmesiden – har du efterfølgende (som deltager) behov for præsentationen er du velkommen til at kontakte Vinderstrategi A/S.

 

Hvem er ASNET?

ASNET er en netværksorganisation af erfarne virksomhedsledere, der repræsenterer
betydelige bestyrelseskompetencer.  Netværket har 2 hovedformål:

  1. At hjælpe danske virksomheder med at få etableret en ekstern bestyrelse og ad denne vej få styrket selskabets ledelse.
  2. At være en netværksorganisation for erfarne virksomhedsledere, derarbejder professionelt med bestyrelsesarbejde.

Læs mere om ASNET på deres hjemmeside