Det er med stor glæde at vi kan byde velkommen til en top professionel bestyrelse i Vinderstrategi A/S. Bestyrelsen består af 4 ildsjæle med hvert deres unikke fagområde og erhvervserfaring. Bestyrelsen har flere formål blandt andet, at bidrage til virksomhedens strategiske udvikling og styrke Vinderstrategi A/S´ markedsposition.

Etableringen af en professionel bestyrelse er en afledt effekt af, at vi ønsker at tage den samme medicin som vores kunder køber og har derfor også selv været en gennemgående strategiproces igennem. Den professionelle bestyrelse består af:

Per Agger-Nielsen (bestyrelsesformand) Direktør

Thomas Reenberg, Direktør – læs mere om Thomas

Tom Behnke, Folketingsmedlem (K)

Martin Pedersen, Direktør – Læs mere om Martin

Velkommen – vi glæder os til samarbejdet til glæde for alle vores kunder.