Det er med stor glæde, at vi byder velkommen til endnu en top professionel person i Vinderstrategi A/S’ bestyrelse. Adm. direktør Thomas Bagge Olesen, FDB, er netop indtrådt i bestyrelsen – velkommen til :-)

Bestyrelsen består af 4 ildsjæle med hvert deres unikke fagområde og erhvervserfaring. Bestyrelsen har flere formål (udover det formelle) blandt andet, at bidrage til virksomhedens strategiske udvikling og styrke Vinderstrategi A/S’ markedsposition. Med andre ord ønsker vi at tage samme ”medicin”, som vi anbefaler og rådgiver vores kunder om.

Den professionelle bestyrelse består herefter af:

  • Thomas Bagge Olesen, adm. direktør (formand)
  • Thomas Reenberg, direktør
  • Tom Behnke, folketingsmedlem (K)
  • Martin Pedersen, direktør

Læs mere om bestyrelsen her

Sanne Markwall er i samme forbindelse udnævnt til direktør.

Velkommen – vi glæder os til samarbejdet til glæde for alle vores kunder.