Strategiske udfordringerVinderstrategi A/S har i den nye udgave af Berlingske Business Magasin, marts 2015 stillet skarpt på B&O og deres strategiske udfordringer og opstillet en konklusion på B&O’s nuværende situation.

B&O er en virksomhed, hvor kompleksiteten er gået ud over rentabiliteten, og hvor virksomhedens fokus og kernekompetencer skal på plads. Det er Vinderstrategi A/S’ vurdering, at flere virksomheder står i samme situation – så måske du kan blive inspireret til at handle internt i din virksomhed, hvis kompleksiteten også er kommet snigende hos jer eller udnytte situationen, hvis jeres konkurrenter har de samme kendetegn som B&0…og vi står altid klar til at hjælpe…

Læs mere om Vinderstrategi A/S’ vurdering af B&O fra Berlingske Business Magasin, marts, 2015.

Hele artiklen om B&O kan læses i det fysiske magasin