Orifarm Generics A/SEndnu en glad og tilfreds kunde! Og endnu et positivt bidrag til at gøre vores kunder endnu bedre, så de ligeledes kan gøre det endnu bedre for deres kunder. Positiv spiral – lad os i fællesskab fortsætte med til at gøre det bedre.

Vi takker for de fine ord fra CEO, Ulrik Ernst Rasmussen & Co., Orifarm Generics A/S som i sin fulde længde lyder således:

Jeg havde (på forhånd) en bekymring ift. begrænset branchekendskab/forståelse, men det viste sig at være ubegrundet! Vores proces var ikke 100% defineret fra start, men via en pragmatisk, konstruktiv og fleksibel tilgang samt god dialog fandt vi den helt rigtige form.

En stærk leverance i en strategisk kontekst, hvor der var en god forståelse for, hvornår det gav mening at udfordre og presse på samt, hvornår der skulle holdes igen. Vinderstrategi A/S sikrer et gnidningsløst samarbejde samt proaktiv styring af processen og deadlines. Afrapporteringen og dokumentation har været meget effektiv.

Resultatet har givet os et mere langsigtet og struktureret strategisk fokus for virksomheden. Vinderstrategi A/S hjalp os med at samle trådene og sætte yderligere retning. Et meget positivt bekendtskab, der bestemt har skabt værdi

Vil du også have inspiration til jeres strategiarbejde så se mere under gratis viden hvor du finder en række værktøjer, videoer mm..

Vil du vide mere om, hvordan du kan arbejde med strategi? Så kontakt os her for en uforpligtende snak, eller følg os på Facebook og LinkedIn, hvor vi deler strategiske vitaminpiller i form af videoer og artikler om virksomhedsstrategi.