Vi kender det alle, julens gaveræs kan være lidt af et dilemma, for hvad giver du til konen, manden eller kæresten, der har næsten alt?

Fortvivl ej, for os i Vinderstrategi A/S har løsningen til dig!

Køb en signeret udgave af ”Strategi i vindervirksomheder”, som med mere end sine 25.000 solgte eksemplarer er Danmarks bedst sælgende strategibog – en julegave der uden tvivl vil vække glæde.

Køb den her.

 

Se bl.a. her hvad

  • CEO, Jørgen Stensgaard fra Waoo A/S,
  • Ejer og adm. direktør, Jens Jørgen Madsen fra Hedensted Gruppen A/S
  • General Manager, Mikael Kristensen fra Euro Poultry A/S

har fået ud af at arbejde med strukturen fra bogen.

Strategi i vindervirksomheder - Waoo A/S

”Vi skulle i gang med det vi vurderede til at være en stor omvæltning i forhold til den kommende strategi og valgte Vinderstrategi A/S grundet deres gode koncept, anbefalinger og store erfaring inden for kompliceret ejerskabsstruktur.

Lige fra starten følte vi en stor professionalitet fra Vinderstrategi A/S, en nærhed og forståelse for vores situation. Vinderstrategi A/S har på kort tid vist, at de forstår vores forretning omend den er lidt kompleks. Samtidig har vi fået et uformelt samarbejde, hvor vi kan sige tingene lige ud, have fokus på opgaven, men samtidig have det sjovt for lige at bryde alvoren en kort stund.

Der blev sat en hidtil for os ukendt struktur på strategiarbejdet, der har klædt os på til den kommende implementering af strategien således, at det også får liv. Det har været en intens, men fantastisk struktureret og effektiv proces, hvor Vinderstrategi A/S’ store erfaring, viden og indsigt er kommet i spil. På møderne er vi blevet udfordret og har hele tiden kunne se formålet med processen. Vi har følt os trygge hele vejen og er sikre på, at Vinderstrategi A/S kan bidrage positivt til at udfordre vores forretning også i fremtiden.

Jeg havde store forventninger til Vinderstrategi A/S og de leverede varen og faktisk også over forventningerne. Programmet var stærkt og skarpt, så vi altid fik fat i det væsentlige og til sidst på dagen kom vi i mål med dagens opgaver, selvom der var nogle afstikkere i løbet af dagen. Det var super godt styret og faciliteret.

Hvis vi ser på de muligheder strategien åbner for os og de interne ændringer, der er lagt op til, vil de penge vi har brugt på at få faciliteret strategiarbejdet hurtig være tjent hjem!”

CEO, Jørgen Stensgaard, Waoo A/S


Strategi i vindervirksomheder - Hedensted Gruppen A/S

”Vi valgte Vinderstrategi A/S fordi vi ønskede en facilitator der kunne give os højde, input, dybde og struktur og hvor vi selv var meget aktive i strategi processen. Det er os der skal implementerer strategien, derfor er det vigtigt vi nu kan stå 100 % på mål for strategien, og vi glæder os til at komme i gang.

Der er tale om en meget grundig proces hvor vi alle ’ømme tæer’ kommer frem så vi har diskuteret fakta og ikke noget vi tror. Evnen til at få deltagerne til at holde speed og fokus var helt i top. Evnen til at sætte sig ind i branchen og det individuelle indhold var kanon.

Det har været den bedste strategi proces vi nogensinde har været igennem. Da vi fik tilbuddet fra Vinderstrategi A/S syntes vi, at Vinderstrategi A/S var alt for dyre, men efter vi har været igennem processen har Vinderstrategi A/S været alt for billige i forhold til hvad vi har fået ud af det, og kommer til at flytte vores virksomhed!”

Ejer og adm. direktør, Jens Jørgen Madsen, Hedensted Gruppen A/S

 

Strategi i vindervirksomheder - Euro Poultry A/S

“Vi valgte Vinderstrategi A/S fordi de med eksekverings-delen fuldender opgaveomfanget, således vi ikke kun står med en strategi, men også værktøjerne til det videre forløb. Hele processen er ikke bare professionel til mindste detalje, men præcisionen ift. hvad vi skal nå, er exceptionel. I dag sidder vi med en fælles referenceramme i ledelsen, som er gennemarbejdet på koncentreret indsats og som danner grundlag for, hvordan vi skal arbejde strategisk de næste 12 kvartaler – det i sig selv er ret imponerende.Jeg havde store forventninger til strategiarbejdet, men på trods af, at forventningerne var store, blev de klart overgået. Jeg fik præcis det jeg havde ønsket mig. Man skal være indstillet på hårdt arbejde. Selve strategiprocessen er utrolig inddragende. Vi fik udfordrende spørgsmål undervejs, der tvinger os til at tænke mere ud af boksen end vi plejer. Det er fedt at opleve, hvordan alle brikker bliver lagt på plads til en meningsfyldt og bæredygtig strategi. Det er især godt, at det hele tiden er os der er “på”, og bliver styret ind i diskussioner, der er nødvendig for os at tage.

Selve modellen som strategien udarbejdes fra, er helt suværen at arbejde med – på alle leder utrolig gennemarbejdet setup – en fantastisk måde at arbejde på!

Samarbejdet med Vinderstrategi A/S er baseret på god kemi, professionalisme, seriøsitet og grundighed. De er altid velforberedte, gode til at sætte sig ind i vores virksomhed og branchen. Effektiviteten i samarbejdet er meget imponerende.

Som leder og ejer af virksomheden, føler jeg mig godt tilpas. Vinderstrategi A/S bidrager på så mange fronter, at bare den del er pengene værd. Det er så givende og jeg er sikker på, at vores ROI bliver relativ kort, så vi har allerede talt om at involvere Vinderstrategi A/S igen. Jeg har ligeledes anbefalet Vinderstrategi A/S til andre – måske jeg kan kaldes for mini ambassadør”

General Manager, Mikael Kristensen, Euro Poultry A/S

Så tøv ikke med at købe bogen eller kontakt os hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan samarbejde omkring strategi.  Kontakt os her for en uforpligtende snak, eller følg os på Facebook og LinkedIn, hvor vi deler strategiske vitaminpiller i form af videoer og artikler om virksomhedsstrategi.