Nyt strategisk partnerskab mellem Vinderstrategi A/S og Nicolai Bay Riisager

//Nyt strategisk partnerskab mellem Vinderstrategi A/S og Nicolai Bay Riisager

Nyt strategisk partnerskab mellem Vinderstrategi A/S og Nicolai Bay Riisager

Vinderstrategi A/S har netop indgået nyt strategisk partnerskab med Nicolai Bay Riisager, som fremover vil fungere som strategisk rådgiver.

Nicolai har 14 års erfaring som leder, strategisk proces-/programleder, wingman for lederteams, forretningsudvikler og management konsulent og er dermed i stand til at definere, planlægge og implementere strategiske forretningsudviklingsinitiativer.

Nicolai er særlig erfaren i arbejdet med kundesegmentering, go-to-market planlægning og eksekvering, effektivisering af kundevendte forretningsfunktioner, prisstyring, samt leverandørvendte forretningsfunktioner.

Nicolai har en bl.a. baggrund fra Implement Consulting Group og har hjulpet større og mindre virksomheder med strategisk forretningsudvikling igennem 14 år.

Med sin erfaring, dedikation, interesse og nysgerrighed kommer Nicolai tæt på mange mennesker og via en ærlig og hjælpende tilgang bidrager han til succesfuldstrategiske forretningsudvikling.

Herudover sidder Nicolai som bestyrelsesmedlem og medejer af familievirksomhed i 3. generation.

Med dette strategiske partnerskab med Nicolai udvider vi maskinrummet i Vinderstrategi A/S til glæde og gavn for alle vores kunder.

Så har I brug for en erfaren herre indenfor fx kundesegmentering og go-to-market strategi så kontakt os endelig.

Læs mere om Nicolai Bay Riisager.