gratis powerpointsGratis viden til dig fra os. Download PowerPoint fra strategiworkshop hos Erhvervsforum Roskilde den 19. marts 2019 og få fornyet inspiration, overblik og ideer til, hvordan du kan arbejde med strategi i praksis.

Tirsdag den 19.marts 2019 afholdte Vinderstrategi A/S en workshop om strategiudvikling hos Erhvervsforum Roskilde. Workshoppen blev afholdt af kommerciel direktør og strategisk rådgiver Sanne Markwall, som har mange års erfaring med succesfuld strategiudvikling og over 300 forandringsprojekter i bagagen.

Workshoppen handlede om, hvordan virksomheder kan revolutionere deres strategiarbejde med Vinderstrategi® konceptet og dermed fører deres virksomhed mod en vinderposition. Virksomhederne blev klædt på til at gå i gang med deres eget praktiske strategiarbejde og fik blandt andet svar på følgende spørgsmål:

  • Hvad er en strategi?
  • Hvordan skabes overblik og struktureres strategiarbejdet?
  • De vigtigste anbefalinger og de største faldgruber i strategiarbejdet herunder de vigtigste do’s and dont’s i strategiarbejdet
  • Inspiration til jeres videre strategiarbejde.

Workshoppen var et lokalt tilbud til virksomheder i Roskilde-området, men vil du også have fingre i de strategiske guldkorn fra workshoppen, kan du downloade et uddrag af de viste PowerPoints her frem til den 10. april 2019.

Psst… du kan med fordel udfylde et gratis VindervirksomhedsTjek® inden du gennemgår de viste PowerPoints. Det vil bidrage til at gøre gennemgangen af PowerPoint-præsentationen mere nærværende, da du vil kunne relatere indholdet til din egen virksomhed.

VindervirksomhedsTjek® tager kun ca. 5 min at udfylde og er en webbaseret kvantitativ strategisk tilstandsanalyse, der har til formål at give en indikation på, hvorvidt virksomheden er en vindervirksomhed®, eller hvorvidt virksomheden er på rette vej til at blive en vindervirksomhed® og i så fald, hvilke overvejelser virksomheden skal gøre sig for at fuldføre missionen.

Har du spørgsmål eller kommentarer til overstående, eller vil du høre mere om, hvordan du får en Vinderstrategi®? Så kontakt os for en uforpligtende snak.

Du kan også følge os på LinkedIn, Facebook, Twitter og Instagram, hvor vi deler ud af strategikisten i form af videoer, artikler om virksomhedsstrategi og meget mere.