Forventningerne var sat højt inden projekt start på grund af Vinderstrategi A/S’ referencer, projektoplæg og projektomfang, men Vinderstrategi A/S indfriede mine forventninger. På områder som ‘fremdrift’, ‘fokus’ og ‘præsentation af komplekse informationer og resultater’ oversteg Vinderstrategi A/S mine forventninger.

Det var et meget professionelt forløb hvor det var tydeligt, at der lå erfaring bag, både som erhverv og konsulent. Vinderstrategi A/S var utrolig velforberedte og engageret i processen. Det var overraskende positivt fordi det var særdeles effektivt, og har givet en konkret køreplan.

– Ulrich Mosegaard, adm. direktør, Borch Textile Group A/S

Borch Textile Group A/S producerer og sælger personale og patientbeklædning samt arbejdsbeklædning og tekstiler til industrielle vaskerier. Borch Textile Group A/S beskæftiger ca. 120 medarbejdere fordelt på vores selskaber i Danmark, Sverige, Norge, Polen samt salgskontoret i Tyskland.

Er du også ejerleder i en international virksomhed ligesom Ulrich Mosegaard fra Borch Textile Group A/S?
Borch Textile Group A/S havde brug for at få en overordnet strategi der strakte sig på tværs af landegrænserne – og sammen fik vi lavet en konkret Vinderstrategi® og køreplan for eksekveringen.

Har du også brug for en konkret køreplan for din næste strategiproces?
Så kan du finde inspiration til processen her.

Kunne du tænke dig at læse mere omkring internationalisering?
Så kan du blandt andet læse om 4 trin til succesfuld internationalisering kan du læse mere her.

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi sammen kan udvikle jeres Vinderstrategi®, holder vi gerne et gratis telefonmøde for at afdække match og muligheder eller et gratis uforpligtende møde, hvor vi i fællesskab finder den optimale vej for jer. 

kontakt os gerne for en uforpligtende snak.

Du kan også følge os på LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram og YouTube, hvor vi deler strategiske vitaminpiller i form af videoer og artikler om virksomhedsstrategi.