4 trin til succesfuld internationaliseringVinderstrategi A/S stiller i Jyllands-Posten skarpt på 4 trin til succesfuld internationalisering under emnet ”Internationalisér med fokus”. Emnet er væsentlig for de mange danske virksomheder, som sidder inde med unikke kompetencer og produkter. Potentialet i udlandet er stort, men det kræver den rette strategi for retning, hastighed og graden af internationalisering. I klummen anvises fire trin, som kan hjælpe din virksomhed på vej mod succes uden for landets grænser.

Fra et strategisk synspunkt er internationalisering dog ikke uden farer. Nogle virksomheder er så ”internationaliseringslystne” at de kun forstår at vælge til. Fravalg er et nøgleord for at sikre succesfuld internationalisering, og i klummen anvises flere måder, hvorpå det sikres at kompleksiteten ikke udvander fordelene.

Læs klummen 4 trin til succesfuld internationalisering og kom i gang med at lægge strategien, der skal løfte din virksomhed til næste niveau.