Når vi siger at vi, på vores strategikursus ”Fra god til vindervirksomhed® – få strategi til at virke i praksis!” deler ud af vores værktøjskasse og erfaringer så mener vi det faktisk!

På strategikurset får du nemlig adgang til 30 forskellige værktøjer med tilhørende guidelines, du kan anvende i jeres strategiarbejde.
Du får blandt andet:

  • Overblik, inspiration og 30 værktøjer til brug for strategiarbejdet så du er bedre rustet til næste gang I skal implementere og eksekvere en ny strategi i virksomheden
  • Tilegnet dig viden om hvordan du binder teori og praksis sammen, og lærer hvordan strategimodeller kan omsættes til praktisk strategiarbejde
  • En uddannelse i det unikke Vinderstrategi® koncept, og du bliver certificeret VinderstrategiGuide™ som er dit bevis for at du kan vejlede din helt egen strategiproces.

Strategikurset er praktisk anvendeligt med det samme  

Du bliver taget med på en 3-dages rejse ind i strategiens verden, hvor du bliver klædt på fra A-Z indenfor strategi, så du selv kan guide strategiarbejdet i din virksomhed.

Læs her hvorfor tidligere kursusdeltager CEO for Sofie Schnoor A/S, Christian Schnoors forventninger blev overgået her:

”Strategikurset oversteg mine forventninger, og vi fik væsentligt mere materiale end forventet. Der var en rigtig god gennemgang af teorien og gode praktiske øvelser. Jeg har fået en utrolig god værktøjskasse med mange værktøjer som jeg altid kan slå op i. Et godt og effektivt strategikursus der giver deltagerne super gode redskaber.”

Lyder det som noget for dig? Så sæt kryds i kalenderen den 21. 22., og 23. april 2020 og bliv uddannet VinderstrategiGuide™.
Du kan tilmelde dig ved at kontakte kursusansvarlig Pernille Rügge på rugge@vinderstrategi.dk eller telefon 60 14 38 71 eller læse mere lige her

Nøglen til succes

Nøglen til et vellykket strategiarbejde ligger blandt andet i planlægningen og struktureringen af strategiarbejdet. Når virksomheder vil arbejde med deres strategi, viser vores erfaringer, at det er afgørende, at der er struktur i processen, så overblikket bevares hele vejen igennem. En struktur, vi ved at der virker, er at inddele strategiprocessen i tre overordnede, men gensidigt afhængige faser: nutid, fremtid og action.

Nedenfor ses strukturen og fundamentet for det unikke Vinderstrategi® koncept.
Vores Strategikursus ”Fra god til vindervirksomhed® – få strategi til at virke i praksis!”  er struktureret efter selv samme model, som betyder at vi har dedikeret én dag til hver fase, for at sikre vi kommer i dybden med indholdet og værktøjerne i hver fase.

Dag 1
På første dag handler det om nutiden, og der er fokus på de eksterne og interne strategifaktorer.
I de eksterne faktorer vil vi komme ind på omverdenen, identifikation af markedsmuligheder og konkurrenceforhold samt markedsviden og krav til kundeorienteret udvikling.
I de interne faktorer er der fokus på samspillet og udfordringerne mellem ejere, bestyrelse og ledelsen samt hvordan det kan håndteres.

Dag 2
Fokusset på anden dag ligger på fremtiden, og virksomhedens fremtidige positionering.
Vi vil snakke om megatrends i samfundet hvor vi lægger vægt på emnerne digitalisering og disruption. Hertil også udvikling og fastlæggelse af hvilke langsigtede intentioner virksomheden har, og hvilken position i markedet som virksomheden ønsker at indtage samt udvikling af vision og mission.
Vi vil opstille relevante tiltag, herunder værktøjer til at nedbryde strategien til specifikke og håndterbare mål, der nemt kan eksekveres og følges op på.

Dag 3
Den sidste dag på kurset er action dagen, hvor vi fokuserer på konkrete værktøjer der sikrer organisering, implementering og eksekvering.
Det vil være fokus på de væsentlige faldgruber i strategiarbejdet, herunder værktøjer til at overkomme faldgruberne.
Det er også dagen hvor du vil få overrakt din VinderstrategiGuide™ certifikat som bevis på at du nu kan vejlede din helt egen strategiproces.

Strategikurset henvender sig til virksomheder, som har ressourcerne til at arbejde med strategi selv, men som har behov for metoder og værktøjer til at komme i gang eller fortsætte med strategiarbejdet.

Har du brug for nyt input til, hvordan du kan tænke ud af boksen og tage et proaktivt mindset i arbejdet med din strategiske forretningsmodel?
kontakt os her for en uforpligtende snak.

Du kan også følge os på LinkedIn, Facebook, TwitterInstagram, og YouTube hvor vi deler strategiske vitaminpiller i form af videoer og artikler om virksomhedsstrategi.