I en ny og revideret udgave – Danmarks bedst sælgende strategibog, solgt i mere end 30.000 eksemplarer og skrevet af Vinderstrategi A/S’ stifter, Mikael Vest. 

”Strategi i vindervirksomheder” byder dig ind i et univers, hvor strategi der virker i praksis, er omdrejningspunktet. Bogen indeholder en unik samling af strategiske overvejelser, så der nemmere kan tackles de strategiske udfordringer virksomheder står overfor.

Der har været forudbestillinger siden december.

Skal du også have en? Så køb den nu, og få et gratis Vinderstrategi A/S stofmundbind med.

Køb den her!

Står din virksomhed for eksempel overfor:

– Hvordan udvikler vi virksomheden til næste vækstniveau?
– Hvordan håndterer vi konkurrenterne og opnår større bundlinje?
– Hvordan udvikler vi vores kernekompetence?
– Hvordan udfører vi en strategiproces, der giver os en skarp og holdbar strategi?
– Hvordan får vi strategien implementeret så den virker?

Så kan “Strategi i vindervirksomheder” give dig værktøjerne, inspirationen, de gode råd og inputs til dit strategiarbejde som du mangler.
Bogen er opbygget ud fra det unikke Vinderstrategi®-koncept og med den grundlæggende struktur; strategisk analyse (nutid), strategiske intentioner (fremtid) og strategisk handlekraft (action).

Bogen er skrevet til, og om danske mellemstore og store virksomheder, og indeholder konkrete cases fra danske virksomheder, som alle stræber efter at blive vindervirksomheder®. Og egner sig både som dit opslagsværk, eller som din guide til dit eget strategiarbejde, hvor bogen er struktureret som en klassisk proces.

”Strategi i vindervirksomheder” henvender sig til:

– Dig som er virksomhedsleder, og ønsker overblik, inspiration og værktøjer til strategiarbejdet
– Dig som er virksomhedsrådgiver, og ønsker at være bedre rustet til strategidrøftelser
– Dig som er strategiansvarlig i virksomheden, og ønsker at binde teori og praksis sammen, og få overblik over hvordan strategiarbejde kan tackles
– Dig som er studerende ved en højere læreanstalt, og ønsker målrettet viden i et forståeligt sprog og på et teoretisk grundlag.

Læs mere om ”Strategi i vindervirksomheder” her – og download din gratis læseprøve.

Danmarks eneste strategibog, der indeholder opskriften på at blive en vindervirksomhed®.

Du kan også teste om din virksomhed er en vindervirksomhed®. Helt gratis. Besvar 13 korte spørgsmål og få svaret med det samme, og modtag samtidig også konkrete anbefalinger til dit videre strategiske arbejde.

Tag Vindervirksomhedstjek™ her

Har du brug for nye inputs eller inspiration til, hvordan du kan tænke ud af boksen og tage et proaktivt mindset i arbejdet med din virksomheds strategi? Så kontakt os for en uforpligtende snak.

Du kan også følge os på LinkedIn, Facebook, Twitter og Instagram, hvor vi deler strategiske vitaminpiller i form af videoer og artikler om virksomhedsstrategi.