Vi vil gerne have lov til at takke alle jer, der har vist interesse og bestilt ”Strategi i vindervirksomheder” – det er på grund af jer, at bogen er en bestseller, og er solgt i mere end 30.000 eksemplarer.

Og det er også derfor, vi lige nu står og pakker bøgerne ud, så vi kan få dem sendt afsted til jer alle sammen.

”Strategi i vindervirksomheder” mere end 10 år og 7 udgaver på bagen, men en ting har aldrig ændret sig gennem tidens løb: Bogen er med til at inspirere virksomhedsledere til at blive vindervirksomheder® ved hjælp af værktøjer, inputs, overblik og gode råd til strategiarbejdet.

Få fingrene i bogen her.

Andre siger om bogen…

Adm. direktør – Kasper Nørgaard – Samson Pumps A/S

“Strategi i vindervirksomheder har lært mig betydningen af, at alle ved, hvor vi står i dag, og hvor vi skal hen i morgen.”

Adm. direktør – Bo Lybæk – GPV International A/S

”Strategi i vindervirksomheder gav værktøjer, så vores strategiarbejde blev praktisk.”

Adm. direktør, Lars Kongstad, Flexo Wash A/S

”Med Strategi i vindervirksomheder fik vi inspiration til en global vækststrategi”

Penge & Privatøkonomi – Børsen

”Dette er den syvende, reviderede udgave af den første og eneste danske bog om, hvilke strategier der producerer vindervirksomheder

Udgangspunkt i målgruppens verden

Bogen er skrevet til og om danske mellemstore og store virksomheder. Strategien bliver taget ned øjenhøjde ved hjælp af et letforståeligt sprog og konkrete cases fra danske virksomheder, som alle stræber efter at blive vindervirksomheder®. Og så er det faktisk det eneste bog på markedet, der indeholder opskriften på hvordan du fører din virksomhed frem mod at blive en vindervirksomhed®.

Få opskriften på en vindervirksomhed her.

P.S. “Strategi i vindervirksomheder” kan købes i både fysisk udgave, men også som lydbog og e-bog. Find dem her.

Den første kop kaffe koster ingenting

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed stærkt videre.