Den 1., 2. og 3. november 2022 er vi igen klar med Danmarks bedste strategiuddannelse, hvor du kan blive certificeret VinderstrategiGuide™.

Arbejder du til dagligt med strategi i virksomheden? Måske er du endda bestyrelsesformand eller -medlem? Så krydser du boksene som den rette kandidat til vores strategiuddannelse!

Strategiuddannelsen “Fra god til vindervirksomhed® – få strategi til at virke i praksis!” er perfekt for dig, der gerne vil styrke din virksomhedsstrategi eller øge din værdi som bestyrelsesformand eller -medlem.

Gennem strategiuddannelsen får du blandt andet, en værktøjskasse med 30 værktøjer med guidelines, som sikrer sammenhængskraft mellem den teoretiske og praksis verden. Herudover vil du få en systematisk og klar struktur for strategiarbejdet, som gør det overskueligt for dig, at tilgå strategiarbejdet i din egen virksomhed efterfølgende. Og selvfølgelig en masse andet.

Lyder dette som noget for dig? Så klik på linket forneden, download vores brochure og bliv meget klogere på strategiuddannelsen. Du kan også blot få reserveret din plads med det samme.

Sidste strategiuddannelse var fuldt booket!