De to forfattere signerer bøgerI samarbejde med Jyllands-Posten gentages de vellykkede arrangementer og der er nu igen mulighed for at komme til (næsten) gratis foredrag – denne gang om “Fremtidens forretningsmodeller”.

Arrangementet er anden del af de første foredrag, der gav inspirationen fra vindervirksomhederne og dette foredrag er til inspiration både for nye deltagere og for deltagere fra første del.

 Foredragsdato Den 22. januar 2014 kl. 14.00 – 16.00
 Sted Den Gamle By, Hobrohuset, Viborgvej 2,             8000  Aarhus C
 Tilmeldingsfrist Den 19. januar 2014

Kom, og få inspiration, råd og værktøjer til hvordan du udvikler en ny forretningsmodel for din virksomhed, når strategieksperterne Jørgen Lægaard og Mikael Vest deler ud af deres viden og erfaring.

Ifølge de to forfattere er der behov for nye forretningsmodeller i mange danske virksomheder. Der er brug for at ændre virksomheders tankegang om forretningsmodeller. Det starter med at tænke på en ny måde.

Jørgen Lægaard og Mikael Vest vil videregive erfaringer om handlekraftig og praktisk innovation gennem nye forretningsmodeller.   Til dette arrangement vil du bl.a. lære en systematisk forståelse af nye forretningsmodeller og hvordan du kan designe dem og implementere dem. Eller hvordan du analyserer jeres eksisterende forretningsmodel og fornyr den i en mere handlekraftig model.

IMG_0687Eftermiddagen byder på nye innovative forretningsmodeller, der skaber værdi i jeres virksomhed. Lær også, hvordan innovative forretningsmodeller er guiden til konkurrencedygtighed i det strategiske landskab på tværs af brancher.   Der vil være cases fra danske virksomheder og afsluttes med 10 konkrete anbefalinger til arbejdet med fremtidens forretningsmodeller