Samfundsansvar som en strategisk konkurrencemæssig fordel

Du får her nøglen til, hvordan du kan skabe en yderligere konkurrencemæssig fordel ved at arbejde strategisk med bæredygtighed og ESG. Uanset om du allerede er i gang med din nuværende strategi, eller står over for opgaven med at skulle lave en ny, så får du her 15 udfordrende spørgsmål, samt inspiration til hvordan du kan planlægge og indarbejde ESG og bæredygtighed i din strategi. Vi skærper fokusset på afgørende områder inden for bæredygtighed og ESG, herunder:

  1. Hvorfor er det vigtigt at arbejde med ESG og bæredygtighed?
  2. Hvordan inkluderer du bæredygtighed i din eksisterende strategi?
  3. Hvordan får du bæredygtighed med i din nye strategi?

Her ser du et par eksempler på indhold

Se indholdet her

Whitepaperet er baseret på mere end 400 strategiske projekter og tager udgangspunkt i en unik måde at arbejde med strategi, som altid skaber dokumenterbar værdiskabelse.

Det er også denne strukturerede tilgang, der beskrives i Danmarks bedst sælgende strategibog ”Strategi i vindervirksomheder”.

Bogen er skrevet af Vinderstrategi A/S’ grundlægger Mikael Vest, og er solgt i mere end 35.000 eksemplarer.

Vi vil godt give dig en garanti; du bliver helt sikkert inspireret!

Vil du sikre din virksomhed som morgendagens vindervirksomhed®, er det nu du skal tage teten. Andre vil nemlig skabe jeres fremtid, hvis I ikke selv gør det!

God fornøjelse!

Den første kop kaffe koster ingenting

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed stærkt videre.