Når en virksomhed ønsker at blive skarpere i strategiarbejdet er der flere veje at gå.

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi sammen kan udvikle jeres Vinderstrategi® holder vi gerne et gratis telefonmøde for at afdække match og muligheder eller et gratis uforpligtende møde, hvor vi i fællesskab finder den optimale vej for jer.

Dagsorden ved det indledende møde er:

  1. Formål med mødet
  2. Præsentation af mødets deltagere
  3. Præsentation af virksomheden og de største strategiske udfordringer
  4. Præsentation af Vinderstrategi A/S (fokusområder, referencer, maksimering af ROI, minimering af risiko og erfaring m.m.)
  5. Det forestående strategiarbejde
  6. Præsentation af ”Strategi der virker” (hvad og hvordan)
  7. Afklaring af hovedformål og forventninger til det strategiske arbejde (succeskriterier)
  8. Virksomhedens rammer for samarbejdet (ressourcer, tidsplan, økonomi m.m.)
  9. Konkrete tiltag i forlængelse af mødet
  10. Eventuelt

Inden mødet kan det være en god ide at sende lidt forberedende ”lektier” til Vinderstrategi A/S, hvilket aftales mere specifikt.

Igennem årerne har Vinderstrategi A/S udarbejdet en unik måde at arbejde med strategi, som altid skaber dokumenterbar værdiskabelse. Det er også denne strukturerede tilgang, der beskrives i vores bog ”Strategi i vindervirksomheder”. Vores enkle, effektive og praktiske strategiprocesser samt vores rådgivning er baseret på en lang række af egne unikke koncepter, modeller og værktøjer, som vi ved virker! Desuden evner vi at kombinere strategiudvikling med strategiimplementering – erfaringer viser nemlig, at smelter virksomheden disse 2 discipliner sammen og mestrer denne sammensmeltning er virksomheden langt foran andre virksomheder. Derudover mestrer vi såvel mere klassiske modeller som nyere modeller såsom “blue ocean”. Læs mere om Vinderstrategi A/S.

Er du i tvivl vil vi foreslå at du tilmelder dig vores nyhedsfeed – så er du blandt de første der modtager inspiration, tips og gode råd, som sikrer dig som morgendagens vinder med styrket top og/eller bundlinje.

Er du interesseret?

Skriv eller ring på 70 22 90 31 til strategisk forretningsudvikler Pernille Rügge på rugge@vinderstrategi.dk 

Navn

Adresse

Postnummer

By

Firmanavn

Titel

Telefonnummer

Din e-mail

Emne

Din besked

Antispam: Hvad er 7 plus 3?

Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på denne hjemmeside.

Ring til os

Inspiration til det videre strategiske arbejde

Inspiration, tips og gode råd som du straks kan drage nytte af i virksomhedens strategiarbejde. Vinderstrategi A/S skriver løbende indlæg der udgives i forskellige medier og her på siden.