“Strategiekspert Mikael Vest indledte generalforsamlingen med et stærkt engageret og underholdende foredrag om vinderstrategi”

 – Viborg Folkeblad om foredrag hos Business Viborg 

En uvildig undersøgelse blandt 300 deltagere til 3 strategiforedrag med Vinderstrategi A/S  viser at over 2/3 af deltagere er “meget tilfredse” og de resterende er “tilfredse”.

Udpluk fra deltagernes udtalelser:

Din foredragsholder

Velkommen til Vinderstrategi A/S!

Skal I bruge en foredragsholder i jeres netværk, i jeres virksomhed eller i jeres forening? Ønsker I en unik oplevelse, som skiller sig ud fra mængden? Så er foredragsholder Mikael Vest det perfekte valg.

Mikael Vest er grundlægger af Vinderstrategi A/S og forfatter til bestselleren “Strategi i vindervirksomheder”. Bogen er solgt i mere en 30.000 eksemplarer. Mikael er desuden ekstern lektor i strategi på Århus Universitet og bestyrelsesmedlem i 6 forskellige virksomheder.

Vi kan garantere jer at Mikael har evnen til at inspirere jeres publikum med sine energiske og engagerende oplæg, som er i øjenhøjde med deltagernes virkelighed og udgangspunkt. Jeres publikum vil gå hjem med en helt masse værdifulde værktøjer, indsigter og oplevelser, samt en stor lyst og motivation for at gå videre og igangsætte aktiviteter for eksempel i egen virksomhed.

Book et strategiforedrag med Mikael Vest til dit næste arrangement eller workshop, og bliv en del af et inspirerende og lærerigt event, der kan skabe en positiv forandring i din virksomhed.

Sammen kan vi opbygge en Vinderstrategi®, der fører jer mod succes og vækst!

Vores ekspertise:

Med mange års erfaring og ekspertise inden for strategiudvikling har vi opnået en solid track rekord med at hjælpe virksomheder med at navigere i komplekse udfordringer og opnå gode resultater. 

Vores ekspertise ligger blandt andet i at gøre dig skarpere i strategiarbejdet og give dig overblik, inspiration og værktøjer til dit strategiarbejde. Du vil også opleve at du er blevet bedre rustet til strategidrøftelser og dermed til at skabe merværdi i din virksomhed.

Straks efter vores strategiforedrag, vil du opleve at de cases, øvelser og udfordringer, vi arbejder med, i høj grad tager afsæt i hverdagen og, at du vil kunne anvende den indsigt og værktøjer du har oplevet til foredraget.

Hvad adskiller os:

Ved at vælge vores foredrag om strategi får du ikke kun adgang til vores omfattende viden og erfaring, men også vores unikke tilgang til strategiudvikling. Vi er klar over, at strategi ikke er en universel løsning, der passer til alle, og derfor tilpasser vi vores foredrag til dine virksomheds specifikke behov og udfordringer. Vi fokuserer på at skabe konkrete og målbare resultater, der vil drive netop din virksomhed fremad.

Mikaels spændende og inspirerende foredrag vil give jer en letforståelig indføring i den komplekse strategiproces, der ofte udfordrer mange virksomheder.

Mikael har evnen til at kombinere teori og praksis. Han forstår at omsætte strategiske koncepter til konkrete handlinger, der inspirerer deltagerne og skaber en stor lyst til at gå i gang med strategiarbejdet.

Engagerende præsentationer:

Vores foredrag om strategiudvikling er ikke kun informative, men også engagerende og interaktive. Vi skaber en dynamisk læringsoplevelse ved at involvere deltagerne i diskussioner, gruppeaktiviteter og praktiske øvelser. Dette giver mulighed for refleksion, erfaringsudveksling og anvendelse af de lærte koncepter i virkelige forretningsmæssige situationer.

 

Succesfulde case-historier:

Længere nede på siden har vi udvalgt nogle spændende cases, inspirerende øjeblikke og værdifulde referencer fra vores foredrag, som vi gerne vil dele med dig. Disse cases demonstrerer også den konkrete værdi, vores foredrag kan tilføre din virksomhed. 

Book os til dit næste arrangement:

Vi har gennem årene inspireret mere end 10.000 ledere ved foredrag og seminarer med blandt andet følgende temaer:

 • Strategi i vindervirksomheder
 • Strategi i en foranderlig verden
 • Bestyrelsens ansvar i strategiarbejdet
 • Bæredygtighed og digitalisering i forretningsmodellen

Vi ser frem til at dele vores ekspertise og inspirere din virksomhed til at opnå succesrig strategiudvikling. Kontakt os i dag for at booke et foredrag om strategi til dit næste arrangement eller workshop. Vi vil tilpasse indholdet til dine specifikke behov og levere en engagerende og værdifuld præsentation, der vil motivere og oplyse dine deltagere.

Sammen kan vi skabe en Vinderstrategi ® for din virksomhed.

Foredraget “Vejen til succesfuldt strategiarbejde i en foranderlig verden”

Med udgangspunkt i bestselleren “Strategi i vindervirksomheder” tages du med på en rejse i strategiens verden om den gode strategiproces. Mød grundlægger af Vinderstrategi A/S, strategisk rådgiver og forfatter Mikael Vest – en af Danmarks mest efterspurgte inspiratorer indenfor strategi.

Ambitiøse virksomheder ved, at de kan blive bedre og at ingen er perfekt. For dem er det væsentligste i deres strategiarbejde at gøre noget. Strategi er ikke noget, som vindervirksomheder opbevarer i et ringbind, men derimod noget som ledelse og medarbejdere udfører i praksis. Når den strategiske rådgiver, medlem og formand for en række erhvervsvirksomheders bestyrelser, Mikael Vest holder foredrag, bliver du taget med på en rejse ind i strategiens verden, hvor du bl.a. får svar på spørgsmålene:

 • Hvad er behovet for en strategi i en foranderlig ”VUCA-verden” (Volatility, Uncertainty, Complexity & Ambiguity)?
 • Hvordan skabes struktur og overblik i strategiarbejdet?
 • Hvad er bestyrelsens rolle i strategiarbejdet?

Og efter rejsen…

Er du blevet skarpere i dit strategiarbejde og du har fået overblik, inspiration og værktøjer til strategiarbejdet. Du vil også opleve at du er blevet bedre rustet til strategidrøftelser og dermed til at skabe merværdi i din virksomhed. Du vil opleve at de cases, øvelser og udfordringer, vi arbejder med i høj grad tager afsæt i hverdagen og at du kan anvende den indsigt og værktøjer du har oplevet straks efter dette strategiforedrag.

Foredraget “Strategi og vinderbestyrelser”

Det er ikke det at have en bestyrelse – det er måden at drive bestyrelsen på og koblingen til strategiarbejdet, der er med til at gøre virksomheden til en vindervirksomhed®.

Ambitiøse virksomheder ved, at de kan blive bedre og at ingen er perfekt – det gælder også for bestyrelsesarbejdet. For dem er det væsentligste i deres bestyrelsesarbejde at udvikle, udføre og udrette.

Mød grundlægger af Vinderstrategi A/S, strategisk rådgiver og professionelt bestyrelsesmedlem Mikael Vest – en af Danmarks mest efterspurgte inspiratorer indenfor bestyrelsesarbejde, strategi og god selskabsledelse.

Foredraget bygger på stor strategisk viden og en lang række erfaringer med konkrete bestyrelsesopgaver og de store styrker og muligheder, der er i at tænke bestyrelsesarbejdet på en helt ny måde.

Foredragsholdernes Mikael Vest har sin daglige gang i Vinderstrategi A/S, som har fokus strategi og vinderbestyrelser og de mener det alvorligt når udtrykket “professionel bestyrelse” anvendes. I medierne har udtrykket “professionelt bestyrelsesmedlem” i stigende grad vundet indpas blandt erhvervsledere og blandt erhvervsfolk som stiller sig til rådighed i danske virksomheders bestyrelser.

Til trods for at det er blevet et naturligt ordvalg er der kun få som har konkrete bud på hvad det indebærer. Vinderstrategi A/S har et klart bud på det og på rejsen vil du bl.a. får svar på spørgsmålene:

 • Hvad er en bestyrelse – hvad skal der til for at vi kalde den ”professionel”?
 • Hvordan tager bestyrelsen ansvar for det strategiske arbejde?
 • Hvilke værktøjer styrker bestyrelsens rolle som værdiskaber?
 • Hvad er de fem stærkeste argumenter for etablering af en professionel bestyrelse?

Og efter rejsen…

Har du fået overblik, inspiration og værktøjer til strategi og bestyrelsesarbejdet – og forhåbentligt en del at tænke over…

Desuden er du blevet bedre rustet til bestyrelsesdrøftelser og dermed til at skabe merværdi i virksomheden

Kontakt Vinderstrategi A/S for at høre mere om foredraget “Strategi og vinderbestyrelser”.

Læs referencer indenfor strategiarbejde.

Tag et kig videre og udforsk vores tidligere foredrag. Vi har udvalgt nogle spændende cases, inspirerende øjeblikke og værdifulde referencer fra vores foredrag, som vi gerne vil dele med dig.

I slutningen af marts 2023 var vi købt ind af Business Viborg, hvor vi i forbindelse med deres generalforsamling holdte foredrag og inspirationsindlæg, om vejen til succesfuldt strategiarbejde i en foranderlig verden. Nedenfor ses en flot anmeldelse vi fik af Viborg-Folkebadet efter foredraget. 

Artiklen er udgivet den 29. marts 2023 i Viborg Folkeblad

Vores inspirerende foredrag garanterer et omfattende overblik, værdifuld inspiration og konkrete værktøjer til strategiarbejdet.

Arbejdernes Landsbank inviterede Vinderstrategi A/S til at afholde en række workshops for deres erhvervsnetværk “WIN” for at inspirere netværket til at blive modige, ambitiøse og viljestærke virksomheder.

Det bød både på inspirationsforedrag, små gruppeopgaver og fælles drøftelser.

Nedenfor kan du se et uddrag af hvordan Arbejdernes Landsbank markedsførte de landsdækkende foredrag og invitationen fra København.

Hør direktør, Lars Steen Pedersen, Munck-Kramer A/S, fortælle om hans oplevelse fra foredraget og se invitationen fra foredraget i København.

Eksekvering af foredrag

Der er mange måder, hvorpå et strategiforedrag kan håndteres lige fra markedsføring, invitationer, program, efterfølgende omtale med mere. Nedenfor er gengivet to eksempler herpå.

Storm Advokatfirma og mercedes-Ejner Hessel

Eksempel 1:

STORM Advokatfirma holder sammen med Mercedes/Ejner Hessel en underholdende aften med inspirerende oplæg, flotte og hurtige biler samt lækker mad og vin. Nedenfor er gengivet hvordan STORM Advokatfirma håndterede foredraget ”Strategi i vindervirksomheder” ved Mikael Vest, Vinderstrategi A/S.

Invitation udsendt fysisk til inviterede gæster

Se Fotos fra dagen og se video nedenfor.

Ejner Hessel og STORM Advokatfirma from Storm Advokatfirma on Vimeo.

Eksempel 2:

Væksthus Syddanmark afholder Plan for Vækst. Nedenfor er gengivet et eksempel på, hvordan Væksthus Syddanmark håndterede foredraget ”Bliv vindervirksomhed®” ved Mikael Vest, Vinderstrategi A/S.

Annoncereklame i lokalaviserne

Invitation og program både via hjemmeside og fysisk udsendelse

Efterfølgende mediaomtale fx Jydske Vestkysten og FyensStiftsidende

Foto fra dagen jf. nyhedsbrev

Offentliggørelse af publikumsafstemning jf. nyhedsbrev

Samt video som præsenterer foredraget – se video ved at klikke på billedet nedenfor

Det er vigtigt at foredragene har en “rød tråd” til virksomhedens aktuelle aktiviteter eller til andre indlæg, hvis det er i forbindelse med en konference. Derfor holder vi meget gerne formøde med arrangørerne og/eller er tilhører til de foregående strategiforedrag.