Sæt fokus på strategi med et strategiforedrag der flytter grænser – mere end 10.000 ledere har allerede ladet sig inspirere ved foredrag og seminarer.

Uanset om der er tale om et strategiforedrag i egen virksomhed, i en erhvervsforening, til en konference, til et seminar eller på et universitet udvikles og differentieres foredraget altid således, at ønsker, behov, forventet udbytte og hensyntagen til målgrupper tilfredsstilles.

Nedenfor er strategiforedrag “Strategi i vindervirksomheder” beskrevet nærmere.

Foredraget “Strategi i vindervirksomheder”

Med udgangspunkt i bestselleren “Strategi i vindervirksomheder” tages du med på en rejse i strategiens verden om den gode strategiproces. Mød grundlægger af Vinderstrategi A/S, strategisk rådgiver og forfatter Mikael Vest – en af Danmarks mest efterspurgte inspiratorer indenfor strategi.

Ambitiøse virksomheder ved, at de kan blive bedre og at ingen er perfekt. For dem er det væsentligste i deres strategiarbejde at gøre noget. Strategi er ikke noget, som vindervirksomheder opbevarer i et ringbind, men derimod noget som ledelse og medarbejdere udfører i praksis. Når den strategiske rådgiver, medlem og formand for en række erhvervsvirksomheders bestyrelser, Mikael Vest holder foredrag, bliver du taget med på en rejse ind i strategiens verden, hvor du bl.a. får svar på spørgsmålene:

 • Hvad er strategi?
 • Hvornår har vi en Vinderstrategi®?
 • Hvad er en vindervirksomhed®?
 • Hvordan skabes struktur og overblik i strategiarbejdet?
 • Hvad kendetegner en god strategiudvikling i virksomheden?
 • Hvad stiller vi op over for den ”selvfede”?
 • Hvad har en række spændende virksomheder gjort for at blive vindervirksomheder?

Og efter rejsen…

Er du blevet skarpere i dit strategiarbejde og du har fået overblik, inspiration og værktøjer til strategiarbejdet. Du vil også opleve at du er blevet bedre rustet til strategidrøftelser og dermed til at skabe merværdi i din virksomhed. Du vil opleve at de cases, øvelser og udfordringer, vi arbejder med i høj grad tager afsæt i hverdagen og at du kan anvende den indsigt og værktøjer du har oplevet straks efter dette strategiforedrag.

Case: Landsdækkende turné med Arbejdernes Landsbank og deres WIN-netværk

Arbejdernes Landsbank inviterede Vinderstrategi A/S til at afholde en række workshops for deres erhvervsnetværk “WIN” for at inspirere netværket til at blive modige, ambitiøse og viljestærke virksomheder.

Det bød både på inspirationsforedrag, små gruppeopgaver og fælles drøftelser.

Nedenfor kan du se et uddrag af hvordan Arbejdernes Landsbank markedsførte de landsdækkende foredrag og invitationen fra København.

Hør direktør, Lars Steen Pedersen, Munck-Kramer A/S, fortælle om hans oplevelse fra foredraget og se invitationen fra foredraget i København.

Kontakt os for at høre mere om dette strategiforedrag “Strategi i vindervirksomheder”.

Det er vigtigt at foredragene har en “rød tråd” til virksomhedens aktuelle aktiviteter eller til andre indlæg, hvis det er i forbindelse med en konference. Derfor holder vi meget gerne formøde med arrangørerne og/eller er tilhører til de foregående strategiforedrag.

En uvildig undersøgelse blandt 300 deltagere til 3 strategiforedrag med Vinderstrategi A/S  viser at over 2/3 af deltagere er “meget tilfredse” og de resterende er “tilfredse”.

Udpluk fra deltagernes udtalelser:

“Kanon energi bag!”

“Friskt, og meget engageret og ikke kedeligt. Forstod at få budskabet ud.”

“Tak for et godt indlæg ved mødet i Svendborg. Det var klart og præsist lige til at gå til. Det er et af de allerbedste indlæg jeg har hørt om dette interessante emne.”

Læs flere referencer her

Har du ønsker til andre temaer?

Vi holder naturligvis også foredrag om andre emner. Det kunne blandt andet være:

 • Strategi i en foranderlig verden
 • Bestyrelsens ansvar for strategiarbejde
 • Bæredygtighed og digitalisering i forretningsmodellen
 • Andre? Så kontakt os for at høre nærmere.

Eksekvering af foredrag

Der er mange måder, hvorpå et strategiforedrag kan håndteres lige fra markedsføring, invitationer, program, efterfølgende omtale med mere. Nedenfor er gengivet to eksempler herpå.

Storm Advokatfirma og mercedes-Ejner Hessel

Eksempel 1:

STORM Advokatfirma holder sammen med Mercedes/Ejner Hessel en underholdende aften med inspirerende oplæg, flotte og hurtige biler samt lækker mad og vin. Nedenfor er gengivet hvordan STORM Advokatfirma håndterede foredraget ”Strategi i vindervirksomheder” ved Mikael Vest, Vinderstrategi A/S.

Invitation udsendt fysisk til inviterede gæster

Se Fotos fra dagen og se video nedenfor.

Ejner Hessel og STORM Advokatfirma from Storm Advokatfirma on Vimeo.

Eksempel 2:

Væksthus Syddanmark afholder Plan for Vækst. Nedenfor er gengivet et eksempel på, hvordan Væksthus Syddanmark håndterede foredraget ”Bliv vindervirksomhed®” ved Mikael Vest, Vinderstrategi A/S.

Annoncereklame i lokalaviserne

Invitation og program både via hjemmeside og fysisk udsendelse

Efterfølgende mediaomtale fx Jydske Vestkysten og FyensStiftsidende

Foto fra dagen jf. nyhedsbrev

Offentliggørelse af publikumsafstemning jf. nyhedsbrev

Samt video som præsenterer foredraget – se video ved at klikke på billedet nedenfor

Foredraget “Strategi og vinderbestyrelser”

Det er ikke det at have en bestyrelse – det er måden at drive bestyrelsen på og koblingen til strategiarbejdet, der er med til at gøre virksomheden til en vindervirksomhed®.

Ambitiøse virksomheder ved, at de kan blive bedre og at ingen er perfekt – det gælder også for bestyrelsesarbejdet. For dem er det væsentligste i deres bestyrelsesarbejde at udvikle, udføre og udrette.

Mød grundlægger af Vinderstrategi A/S, strategisk rådgiver og professionelt bestyrelsesmedlem Mikael Vest – en af Danmarks mest efterspurgte inspiratorer indenfor bestyrelsesarbejde, strategi og god selskabsledelse.

Foredraget bygger på stor strategisk viden og en lang række erfaringer med konkrete bestyrelsesopgaver og de store styrker og muligheder, der er i at tænke bestyrelsesarbejdet på en helt ny måde.

Foredragsholdernes Mikael Vest har sin daglige gang i Vinderstrategi A/S, som har fokus strategi og vinderbestyrelser og de mener det alvorligt når udtrykket “professionel bestyrelse” anvendes. I medierne har udtrykket “professionelt bestyrelsesmedlem” i stigende grad vundet indpas blandt erhvervsledere og blandt erhvervsfolk som stiller sig til rådighed i danske virksomheders bestyrelser.

Til trods for at det er blevet et naturligt ordvalg er der kun få som har konkrete bud på hvad det indebærer. Vinderstrategi A/S har et klart bud på det og på rejsen vil du bl.a. får svar på spørgsmålene:

 • Hvad er en bestyrelse – hvad skal der til for at vi kalde den ”professionel”?
 • Hvordan tager bestyrelsen ansvar for det strategiske arbejde?
 • Hvilke værktøjer styrker bestyrelsens rolle som værdiskaber?
 • Hvad er de fem stærkeste argumenter for etablering af en professionel bestyrelse?

Og efter rejsen…

Har du fået overblik, inspiration og værktøjer til strategi og bestyrelsesarbejdet – og forhåbentligt en del at tænke over…

Desuden er du blevet bedre rustet til bestyrelsesdrøftelser og dermed til at skabe merværdi i virksomheden

Kontakt Vinderstrategi A/S for at høre mere om foredraget “Strategi og vinderbestyrelser”.

Det er vigtigt at foredragene har en “rød tråd” til virksomhedens aktuelle aktiviteter eller til andre indlæg, hvis det er i forbindelse med en konference. Derfor holder vi meget gerne formøde med arrangørerne og/eller er tilhører til de foregående foredrag.

Læs referencer indenfor strategiarbejde.