Gratis strategiydelser Vinderstrategi A/S

Åben vidensdeling er en af hjørnestenene i et frugtbart samarbejde, og her i Vinderstrategi A/S elsker vi viden – og deling heraf.

Undervisere på universiteter og andre uddannelsessteder, studerende, erhvervsfolk, virksomhedsejere, medier og andre har løbende efterspurgt vores gratis strategiydelser. Derfor har vi på vores hjemmeside nu samlet alle vores gratis strategiydelser og gratis strategividen ét sted –  en ny sektion, som vi kalder Gratis viden.

I Gratis viden finder du et væld af strategiske vitaminpiller, der hjælper, motiverer og inspirerer dig i dit strategiarbejde.

Blandt andet finder du VindervirksomhedsTjek®, som på baggrund af dit svar på 13 karakteristika fra bogen ”Strategi i vindervirksomheder” giver svar på om jeres virksomhed er en vindervirksomhed. Som bonus får du også input til det videre strategiarbejde.

Du finder også en lang række lettilgængelige videoer, der på kort og præcis vis forklarer centrale strategiske begreber og koncepter, samt blogindlæg om aktuelle strategiske emner såsom hvad Uber kan lære af et vaskeri og om Mærsk har glemt den rettidige omhu.

Derudover kan du downloade en læseprøve af bestselleren ”Strategi i vindervirksomheder”, som er skrevet af vores strategiske rådgiver og partner, Mikael Vest. Læseprøven indeholder konkret de 13 karakteristika som VindervirksomhedsTjek® bygger på. Du får hermed et lille startkit til jeres næste strategiarbejde.

Yderligere kan du downloade en klummebog som indeholder et udvalg af klummer skrevet af Mikael Vest for Jyllandsposten og et whitepaper om, hvordan du kommer i gang med strategiarbejdet.

Sidst men ikke mindst finder du også en omfattende FAQ omhandlende strategiske spørgsmål.

Det hele er samlet lige her.

Vores gratis strategividen bliver løbende opdateret, og vi hører meget gerne fra dig, hvis du synes, der mangler noget, eller hvis du har forslag til emner eller spørgsmål, vi skal tage op. Hvis du kender nogen, der kunne have glæde af vores gratis vidensbank, er du også meget velkommen til at dele den med dem :-)

Har du spørgsmål eller kommentarer til ovenstående? Eller har du brug for nyt input til dit strategiarbejde? Så kontakt os her for en uforpligtende snak, eller følg os på Facebook eller LinkedIn, hvor vi deler strategiske vitaminpiller.