Husker du også at holde dig løbende opdateret på dine udviklingsmuligheder – for både dig selv og din virksomhed?

Det kan vi hjælpe dig med i strategikurset ”Fra god til vindervirksomhed® – få strategi til at virke i praksis!”.

Men hvorfor er det, at du skal vælge vores strategikursus fremfor andre? Og hvordan adskiller vi os?

Vi ved godt, at det kan være svært at navigere i de mange forskellige kurser og tilbud, der hver uge lander i din indbakke eller i dit feed på LinkedIn.

Men én ting vi har lært, der kan gøre det nemmere at adskille og bedømme kurser, er faktisk anbefalinger og erfaringer fra tidligere deltagere på samme kursus.

Den bedste garant for værdiskabelse er tilfredse kunder

Anbefalinger og erfaringer er noget af det vi lægger meget vægt på, og for at give dig et indblik i hvordan vi adskiller os fra andre kurset, har vi spurgt en række tidligere kursusdeltagere om deres erfaringer og udbytte med strategikurset. Og de allernyeste kan du se nedenfor.

Tak for de meget flotte anmeldelser!

Se flere referencer fra vores strategikursus her eller reserver din plads på strategikurset med det samme!

Tag med på rejsen ligesom Henrik, Alex og Anders

Datoerne for det næste strategikursus er den 20., 21. og 22. april 2021 hos Audi i Gladsaxe og du kan stadig nå at komme med!
Strategikurset er bygget op omkring det unikke Vinderstrategi® koncept, og tager dig igennem en struktureret rejse fra A til Z, hvor du bliver ført gennem strategprocessens vigtigste elementer.

Du kommer hjem med hands-on erfaring og 30 værktøjer med tilhørende guidelines, så du er klar til at kunne implementere og eksekvere på din egen virksomheds strategi.
Strategikurset tager desuden også udgangspunkt i Danmarks bedst sælgende strategibog ”Strategi i vindervirksomheder”, der er solgt i mere end 30.000 eksemplarer.

Du kan blive meget klogere på strategikurset her.

Skulle retningslinjerne fra myndighederne ændre sig, og der kommer forsamlingsforbud, bliver strategikurset ikke aflyst men blot udskudt. Du skal derfor ikke være nervøs – du taber ikke din investering eller plads på kurset.

Du kan også følge os på LinkedIn, Facebook, Twitter og Instagram, hvor vi deler strategiske vitaminpiller i form af videoer og artikler om virksomhedsstrategi.