Husker du at arbejde proaktivt med strategien i virksomheden?

Det kan nemt ske, at strategien bliver sat hen i et ringbind på reolen og glemt. For nu er strategien jo lagt, så kører det bare – eller hvad?

Det kan ofte også ske, at virksomheden ender ud med en strategi, som måske ikke lige er den mest eksekverbare eller implementerbar. Og så er det jo svært at komme i mål med strategien – og så er gode råd dyre, når det skal forsvares overfor bestyrelsen.

Men strategien behøves ikke at være noget du gemmer væk og glemmer, eller at strategien ikke er eksekver- og implementerbar. Det unikke Vinderstrategi® sikrer at strategien virker i praksis, og at den bliver en aktiv del af hele virksomhedens arbejde.

Og det unikke Vinderstrategi® koncept er netop også det koncept der sætter rammerne til strategikurset ” ”Fra god til vindervirksomhed® – få strategi til at virke i praksis!”. Den 2., 3. og 4. november 2021 afholder vi igen kurset, hvor du bliver certificeret som VinderstrategiGuide™, som er dit bevis for at du kan vejlede og kan vejlede omkring det unikke Vinderstrategi® koncept.

Strategikursus: ”Fra god til vindervirksomhed® – få strategi til at virke i praksis!”

Kurset er bygget op omkring praktisk erfaring hvor strategi bliver formidlet i et nemt og forståeligt sprog, samt i øjenhøjde med dig. Gennem kursets tre dage vil du arbejde caseorienteret, hvor du får afprøvet et udsnit af de 30 værktøjer, som vi giver dig, og som skal hjælpe dig med at få strategi til at virke i praksis.

Du kan læse mere om kurset her.

Alle tidligere deltagere anbefaler kurset

Vi har ikke hørt fra en eneste deltager, som ikke kan anbefale kurset til andre, og tidligere deltagere siger blandt andet:

”Det var nogle rigtige gode værktøjer, jeg fik med hjem, som jeg kan arbejde videre med.”
CEO, Henrik Fjordbak, Fjordbak Byg A/S

”Derudover har Vinderstrategi A/S en utrolig dedikeret og professionel måde at agere på, samtidig med de stadig formår at hive strategi ned i øjenhøjde.”
HR direktør – Lars Pertou Vestergaard- Arla Foods Ingredients P/S

”Vinderstrategi A/S formåede at give en grundig men ukompliceret facilitering af hvordan deltagerne selv kan arbejde med værktøjerne og strategiprocessen efterfølgende.”
– CEO – Morten Lapholm – KonditorBager A/S

Læs flere referencer her.

Vil du vide mere?

Vi kan godt forstå hvis du vil vide mere om strategikurset. Og al information om kurset kan du finde her.

Skulle du dog have brug for personlig vejledning, eller måske reservere din plads med det samme?

Så skriv en mail til line@vinderstrategi.dk eller ring på +45 6014 3851.