CEO, Gert Rieder fra NRGi Infrastruktur om at samarbejde med Vinderstrategi A/S

Adm. partner, Rune Hyllested fra STORM Advokatfirma I/S om at samarbejde med Vinderstrategi A/S

Ejerleder og direktør, Morten Gram fra V.Å Gram A/S fortæller om at samarbejde med Vinderstrategi A/S.

Adm. Direktør – Søren Olesen – Stenhøj DK A/S

”På koncernniveau samarbejder vi med Vinderstrategi A/S, som også har været med i tidligere strategiarbejde for Stenhøj DK A/S. Vi havde et super professionelt og effektivt forløb, hvor det var tydeligt, at Vinderstrategi A/S 112% ved, hvad de har med at gøre. Graden af forberedelse var eksemplarisk, og der var rigtige gode inputs, nye perspektiver og måder at anskue virksomheden og miljøet på, så vi blev presset lidt ud over de tanker vi gør i dagligdagen.

Den løbende opsamling og at vores data og opgaver “live” blev opdateret, så vi hele tiden var på, og kunne se værdien i det arbejde vi lavede, var helt unikt.”

STENHØJ DK A/S er den danske salg- og servicevirksomhed i STENHØJ GRUPPEN. Stenhøj DK A/S leverer produkter til værksteder, forhandlere, dækværksteder m.fl.

Stenhøj DK A/S tilbyder et bredt produktprogram og service af værkstedsudstyr af velkendte mærker, herunder AUTOPSTENHOJ.

Virksomhedens mål er, at være de danske værksteders foretrukne partner, når det drejer sig om køb af og service på værkstedsudstyr.

Læs mere om Stenhøj DK A/S på deres hjemmeside.

Henrik Jacobsen – CEO – Odico A/S

”Vi har følt os i gode hænder, og jeg er meget imponeret over Vinderstrategi A/S’ metode og processer, samt hvordan der er liveopdateringer undervejs i workshops. Jeg vil også gerne slå et slag for den positive energi fra hele team Vinderstrategi A/S og den gode facilitering af workshops. Jeg havde fuld tillid til at Vinderstrategi A/S forstod vores forretning, og er imponeret over den måde samarbejdet var resultatorienteret og dynamisk. Delleverancerne fra Vinderstrategi A/S var skriftligt supergode og måden at indsamle og præsentere data på var også stærkt.

Outputtet af samarbejdet med Vinderstrategi A/S overgår mine forventninger, og Vinderstrategi A/S’ bidrag har været væsentlig for vores forretning. Der er ingen tvivl om at Vinderstrategi A/S har leveret en stor værdi til os som virksomhed, og det er jeg også sikker på, at de kan for andre virksomheder.

Jeg vil bestemt give mine varmeste anbefalinger til Vinderstrategi A/S.”

Odico er førende i verden inden for robotteknologi til byggeindustrien. Med standardrobotter, egenudviklet hardware og vores banebrydende software har vi skabt en sund kerneforretning i Digital Fabrikation og skalerbare mobile robotløsninger under konceptet Factory on the Fly® til en underautomatiseret og klimaudfordret byggeindustri i forandring.

Odico accelererer byggeindustriens omstilling mod CO2 reduktion, forbedret arbejdsmiljø og effektivisering sammen med industriens ledende aktører. Vi tilbyder en unik samarbejdsmodel og teknologiplatform, som forbinder design, fremstillingsknowhow, software og procesteknologi.
Læs mere om Odico A/S på deres hjemmeside.

CEO, Jørgen Stensgaard, Waoo A/S

”Vi skulle i gang med det, vi vurderede til at være en stor omvæltning i forhold til den kommende strategi, og valgte Vinderstrategi A/S grundet deres gode koncept, anbefalinger og store erfaring inden for kompliceret ejerskabsstruktur.

Lige fra starten følte vi en stor professionalitet fra Vinderstrategi A/S, en nærhed og en forståelse for vores situation. Vinderstrategi A/S har på kort tid vist, at de forstår vores forretning, omend den er lidt kompleks. Samtidig har vi fået et uformelt samarbejde, hvor vi kan sige tingene lige ud, have fokus på opgaven, men samtidig have det sjovt for lige at bryde alvoren en kort stund.

Der blev sat en, for os hidtil ukendt, struktur på strategiarbejdet, der har klædt os på til den kommende implementering af strategien således, at det også får liv. Det har været en intens, men fantastisk struktureret og effektiv proces, hvor Vinderstrategi A/S’ store erfaring, viden og indsigt er kommet i spil. På møderne er vi blevet udfordret og har hele tiden kunne se formålet med processen. Vi har følt os trygge hele vejen og er sikre på, at Vinderstrategi A/S kan bidrage positivt til at udfordre vores forretning også i fremtiden.

Jeg havde store forventninger til Vinderstrategi A/S og de leverede varen, og faktisk også over forventningerne. Programmet var stærkt og skarpt, så vi altid fik fat i det væsentlige, og til sidst på dagen kom vi i mål med dagens opgaver, selvom der var nogle afstikkere i løbet af dagen. Det var super godt styret og faciliteret.
Hvis vi ser på de muligheder strategien åbner for os og de interne ændringer, der er lagt op til, vil de penge vi har brugt på at få faciliteret strategiarbejdet hurtig være tjent hjem!”

Waoo er fiberbredbåndsselskabet til dig, der ønsker de bedste digitale oplevelser. Og du kan godt glæde dig! Vi har masser af erfaring, for bag Waoo står nemlig nogle af landets største, lokale energiselskaber. Vi har slået os sammen for at bringe den ultimative, digitale løsning hjem til dig. Vores størrelse og erfaring betyder, at vi kan tilbyde dig de mest innovative og fremtidssikrede løsninger – til yderst konkurrencedygtige priser.

Waoo benytter den nyeste fibernetteknologi, der giver dig det hurtigste fiberbredbånd, TV og telefoni. Med Waoo behøver du aldrig mere spekulere på, om det går stærkt nok – for det gør det! Vi er en virksomhed fyldt med entusiastiske mennesker, der alle brænder for at integrere det lynhurtige fibernet – og fibernettets uanede muligheder – i alle danske hjem.

Læs mere om Waao A/S på deres hjemmeside

Ejer og adm. direktør – Søren Tscherning – G. Tscherning A/S

”Vi havde behov for en fælles strategi i firmaet. Vi samarbejder med Vinderstrategi A/S på grund af det gode renomme, en solid viden og et fast koncept, der ender med en brugbar løsning.

Vinderstrategi A/S har guidet os sikkert igennem hele forløbet, og givet os en fælles platform via en konkret og handlekraftig strategi. Vi har hele tiden fået af vide, hvad vi skulle forholde os til og hvornår, hvilket er rigtig fint. Det er dejligt at være sammen med et kompetent hold med et ekstraordinært højt energiniveau.

Jeg har ikke prøvet noget bedre strategiarbejde før, og potentialet er meget stort!”

Når det gælder nedrivning, anlægsarbejder, miljøsanering og maskinudlejning er der ikke mange som G. Tscherning A/S, der magter at løse opgaven. G. Tscherning A/S en af de bedste i branchen til at styre projekter og til at sikre kvaliteten, miljøet og arbejdsmiljøet.

Læs mere om G. Tscherning A/S på deres hjemmeside.

CEO – Jan Berthel – Alumeco A/S

”Vinderstrategi A/S har med kirurgisk præcision og skarphed formået at forene strategisk nytænkning med vores DNA. Vi har fået en Alumeco Koncern-Vinderstrategi®, der virker!”

Alumeco er en international handelsvirksomhed grundlagt i 1983 med hovedsæde i Odense, Danmark. Alumeco leverer aluminiumsløsninger til den metalforbrugende industri. Som global leverandør og samarbejdspartner har vi en vidtrækkende, international kontaktflade samt en række datterselskaber i Europa, Nordamerika og Kina.

Læs mere om Alumeco A/S på deres hjemmeside.

Adm. Direktør – Per Lausen – Eldorado A/S

”Jeg har tidligere gennemført en strategiworkshop med Vinderstrategi A/S i en virksomhed, hvor jeg sidder som bestyrelsesformand.

Det er 5. eller 6. gang, jeg deltager i noget lignende med vores egen virksomhed, men denne gang var det dejligt konkret og lige på, samt vi kom frem til nogle rigtige gode og konkrete tiltag – noget som jeg i høj grad har savnet ved de andre workshops.

Vi har gennem nogle intense dage fået belyst flere aspekter af vores virksomhed. Særdeles velstrukturerede arbejdsdage med godt humør, god balance mellem teori og praksis, stor viden, en klar plan samt stor erfaring og forståelse for os som virksomhed, og mig som person.”

Eldorado A/S er en familiejet virksomhed grundlagt i 1963, og er en af Skandinaviens førende service og sourcing virksomheder inden for produkter til kæledyr og hest.

Læs mere om Eldorado A/S på deres hjemmeside.

Mads Søndergaard Thomsen – Bestyrelsesformand – Odense Renovation A/S

”Vi valgte Vinderstrategi A/S, fordi vi følte os meget trygge med deres proces. Derudover
havde de også fokus på bæredygtighed som et vigtigt parameter i strategien.
Vinderstrategi A/S er velforberedte, og formår at omsætte teori til praksis, hvilket gør det
levende og nemt at “lege med.”

Generelt har det været et godt og smidigt samarbejde, og Vinderstrategi A/S har været
gode til at involvere alle omkring bordet. Retningen var hele tiden sat, og vi følte en
form for sikkerhed i arbejdet med deres konstante overblik.

Fra min stol har det været en utroligt givende proces, der både har givet os retning, mål
for fremtiden og givet os værktøjerne til at vi kan eksekvere på strategien.
Vi har nydt samarbejdet, og vi glæder os til at fortsætte strategiarbejdet.”

Odense Waste Management Company covers the Municipality of Odense, Denmark. We offer a wide range of solid waste management activities and solutions within a limited urban area and within one organisational set-up.

With roots more than a 100 years back it was in 1994 transformed from a municipal waste management department into a limited company owned by the municipality. It is a not-for-profit company, where all services are paid for by the users.

Læs mere om Odense Renovation A/S her.

Erhvervschef – Tonny Thorup – BusinessAalborg

“Vi valgte Vinderstrategi A/S, fordi vi kender flere virksomheder, som har stor gavn af samarbejdet med Vinderstrategi A/S, og vi ville gerne have nogle, som er stringente, agile i forhold til vores situation, målrettede, professionelle og gode til at sætte retning.

Vinderstrategi A/S er desuden gode til at følge op, holde os på sporet, føre os sikkert igennem processen ved hele tiden at fortælle, hvor i processen vi er, og hvor vi skal hen. Desuden har Vinderstrategi A/S et særligt fokus på implementeringsdelen, hvilket adskiller sig en del fra andre strategikoncepter.

Vinderstrategi A/S’ koncept er meget gennemarbejdet og passer godt til offentlige virksomheder, der ønsker at tage en mere business-rettet tilgang til strategiarbejdet.

Vi har en fortrolighed med hinanden, så vi er trygge ved at langvarigt samarbejde. Jeg havde en forventning om et professionelt produkt og en skarp proces. Det fik jeg og mere til!”

BusinessAalborg er erhvervslivets indgangsdør til Aalborg Kommune, og er sat i verden for at skabe vækst og beskæftigelse i Aalborg og Nordjylland. Deres fornemste opgave er at gøre det nemt at starte og drive virksomhed. De tilbyder derfor gratis information, rådgivning og kontaktformidling for iværksættere og etablerede virksomheder. BusinessAalborg er en del af Borgmesterens Forvaltning og består af erhvervskonsulenter, projektledere, strategiske konsulenter, ledelse, kommunikation og administration.

Læs mere om BusinessAalborg på deres hjemmeside.

CEO – Ulrik Ernst Rasmussen – Orifarm Generics A/S

Jeg havde (på forhånd) en bekymring ift. begrænset branchekendskab/forståelse, men det viste sig at være ubegrundet! Vores proces var ikke 100% defineret fra start, men via en pragmatisk, konstruktiv og fleksibel tilgang samt god dialog fandt vi den helt rigtige form.

En stærk leverance i en strategisk kontekst, hvor der var en god forståelse for, hvornår det gav mening at udfordre og presse på samt, hvornår der skulle holdes igen. Vinderstrategi A/S sikrer et gnidningsløst samarbejde samt proaktiv styring af processen og deadlines. Afrapporteringen og dokumentation har været meget effektiv.

Resultatet har givet os et mere langsigtet og struktureret strategisk fokus for virksomheden. Vinderstrategi A/S hjalp os med at samle trådene og sætte yderligere retning. Et meget positivt bekendtskab, der bestemt har skabt værdi”

Orifarm-koncernen er en progressiv europæisk aktør i sundhedssektoren. Deres vision er at være “No. 1 in making Health Care a better deal!”

Deres to forretningsområder, parallelimporterede lægemidler og generiske lægemidler, giver store besparelser for samfundet og forbrugerne. Desuden er det vigtigt for Orifarm at tilføre værdi til deres partnerskaber samt at gøre tingene på en smartere måde gennem nytænkning.

Orifarm Generics A/S har aftaler med flere producenter af lægemidler og gennem dette samarbejde markedsfører og sælges en bred vifte af generiske produkter på de nordiske markeder. Dette gælder både for receptpligtige lægemidler og håndkøbslægemidler.

Læs mere om Orifarm Generics A/S på deres hjemmeside

Ejer og adm. direktør – Jens Jørgen Madsen – Hedensted Gruppen A/S

”Vi valgte Vinderstrategi A/S, fordi vi ønskede en facilitator der kunne give os højde, input, dybde og struktur, og hvor vi selv var meget aktive i strategi processen. Det er os, der skal implementerer strategien, derfor er det vigtigt, at vi nu kan stå 100 % på mål for strategien, og vi glæder os til at komme i gang.

Der er tale om en meget grundig proces hvor vi alle ’ømme tæer’ kommer frem så vi har diskuteret fakta og ikke noget vi tror. Evnen til at få deltagerne til at holde speed og fokus var helt i top. Evnen til at sætte sig ind i branchen og det individuelle indhold var kanon.

Det har været den bedste strategi proces vi nogensinde har været igennem. Da vi fik tilbuddet fra Vinderstrategi A/S, syntes vi, at Vinderstrategi A/S var alt for dyre, men efter vi har været igennem processen, har Vinderstrategi A/S været alt for billige i forhold til, hvad vi har fået ud af det, og kommer til at flytte vores virksomhed!”

Hedensted-Gruppen A/S (HG) er i dag en af de største leverandører af produkter og tjenesteydelser til pelsavlerbranchen, både nationalt og internationalt.

Hedensted-Gruppen blev stiftet i 1971 og er en familieejet virksomhed, der i dag også omfatter produktionsvirksomhed i Polen samt et omfattende forhandlernetværk.

Vi lever efter de fem værdier:

Fokus på mål, Fremdrift, Engagement, Sammenhold og Troværdighed.

Værdier som er med til at gøre Hedensted Gruppen A/S til kundernes førstevalg af samarbejdspartner.

Læs mere om Hedensted Gruppen A/S på deres hjemmeside.

General Manager –  Mikael Kristensen – Euro Poultry A/S

”Vi valgte Vinderstrategi A/S, fordi de med eksekverings-delen fuldender opgaveomfanget, således vi ikke kun står med en strategi, men også værktøjerne til det videre forløb. Hele processen er ikke bare professionel til mindste detalje, men præcisionen ift. hvad vi skal nå, er exceptionel. I dag sidder vi med en fælles referenceramme i ledelsen, som er gennemarbejdet på koncentreret indsats, og som danner grundlag for, hvordan vi skal arbejde strategisk de næste 12 kvartaler – det i sig selv er ret imponerende.

Jeg havde store forventninger til strategiarbejdet, men på trods af, at forventningerne var store, blev de klart overgået. Jeg fik præcis det, jeg havde ønsket mig. Man skal være indstillet på hårdt arbejde. Selve strategiprocessen er utrolig inddragende. Vi fik udfordrende spørgsmål undervejs, der tvinger os til at tænke mere ud af boksen end vi plejer. Det er fedt at opleve, hvordan alle brikker bliver lagt på plads til en meningsfyldt og bæredygtig strategi. Det er især godt, at det hele tiden er os der er “på”, og bliver styret ind i diskussioner, der er nødvendig for os at tage.

Selve modellen som strategien udarbejdes fra, er helt suværen at arbejde med – på alle leder utrolig gennemarbejdet setup – en fantastisk måde at arbejde på!

Samarbejdet med Vinderstrategi A/S er baseret på god kemi, professionalisme, seriøsitet og grundighed. De er altid velforberedte, gode til at sætte sig ind i vores virksomhed og branchen. Effektiviteten i samarbejdet er meget imponerende.

Som leder og ejer af virksomheden, føler jeg mig godt tilpas. Vinderstrategi A/S bidrager på så mange fronter, at bare den del er pengene værd. Det er så givende og jeg er sikker på, at vores ROI bliver relativ kort, så vi har allerede talt om at involvere Vinderstrategi A/S igen. Jeg har ligeledes anbefalet Vinderstrategi A/S til andre – måske jeg kan kaldes for mini ambassadør”

Euro Poultry er den førende innovative samarbejdspartner inden for mange former for fjerkræ – både råt, varmebehandlet og convenience. Som kunde kan du se frem til en engageret partner med mange års erfaring.

Vores kundeindsigt, vores viden om fødevaretrends og vores dedikation til at udvikle helt nye produkter med den rigtige producent, gør Euro Poultry til den perfekte samarbejdspartner. Det gælder, hvad enten vi taler HoReCa, det hurtige køkken eller convenience til forbrugeren.

Vi ser det kort og godt som vores fornemste opgave at inspirere vores kunder, levere topkvalitet – og følge op med den service, der gavner vores kunders forretning.

Vores sortiment spænder bredt fra rå konventionelle udskæringer over til forarbejdede økologiske produkter, tilpasset netop dit behov. En fælles ting kendetegner alle vores produkter: Kontrol og kvalitet i smag, hygiejne, fokus på dyrevelfærd og produktion.

Læs mere om Euro Poultry A/S på deres hjemmeside.

Direktør – Morten Gram – Gram Clean Air A/S

”Vi gik ind i dette med forventning om, at det var godt – men vi har fået mere ud af det, end vi forventede.

Vi havde brug for et “energi/fokus” skub i den rigtige retning. Vores data blev super hurtigt integreret i modellerne, så arbejdet hurtigt kunne skride fremad. Der er tale om særdeles kompetent strategiarbejde, også for personer, som ikke har andet udgangspunkt end at have læst bogen ”Strategi i Vindervirksomheder”. Alt er gået over forventning.

Samarbejdet var og er inspirerende og der er en rigtig god styring, således at der bliver truffet beslutninger og skabt fremdrift – og resultatet er solidt.

Er helt overbevist om, at den udarbejdede strategi er virkelig godt gennemarbejdet, og dette giver ro og tålmodighed i arbejdet med strategien for de næste 3 år. Hvis vi nu gør vores del af arbejdet så godt, som vi forventer, så har investeringen været uvurderlig. Det giver virkelig en følelse af at vi får noget for pengene.”


Læs uddybende case med Gram Clean Air A/S og få input til hvordan udfordringer som at omsætningen svinger som en yo-yo, usikkerhed om interne styrker og optimal anvelse, centralisering og begrænset vækst, 80/20-reglen og stilstand i branchen håndteres så Gram Clean Air A/S opnåede en omsætningsvækst på mere end de fastsatte 15%. 

Læs uddybende case


Gram Clean Air A/S er beliggende i Haderslev. Virksomheden er grundlagt i 1942 og har siden 1976 produceret komponenter til forbedring af arbejdsmiljø. Vort produktprogram omfatter komponenter for indretning af arbejdsmiljø for produktionsfaciliteter, herunder procesudsugning, afskærmning og filtrering.

Kvalitet og hæderlighed har været kendetegnende for Gram Clean Air A/S og vore produkter lige siden virksomhedens spæde start i 1942. Disse kendetegn har dannet grundlaget for vores forhold til både vore medarbejdere og kunder. Som et familieejet firma har pålidelighed, åbenhed og oprigtighed været med til at skabe et solidt fundament for en vedvarende succes, som har betydet en fortsat udvikling og ekspansion igennem flere årtier.

Læs mere om Gram Clean Air A/S på deres hjemmeside

Ejer – Mette Frantsen – SØBY

“For nylig gennemførte vi i SØBY et generationsskifte fra 2. til 3. generation. Dette har medført et behov for en grundig strategiproces.

Vi var særligt glade for den grundighed, processen gennem hele forløbet har været præget af, samt for den sparring og erfaring, Vinderstrategi A/S bød ind med. Vinderstrategi A/S levede til fulde op til det forventede ud fra vores indledende samtaler og introduktion til processen. Styringen af processen og dokumentationen hele vejen igennem var over vores forventninger. Vinderstrategi A/S var altid 100% forberedte. Vi forventer uden tvivl, at investeringen betaler sig både i form af intern klarhed over fremtidige mål og ikke mindst vækst.

Vi er blevet meget bevidste om vores kompetencer, forcerne i vores kundegrundlag og i vores produktsortiment. Grundigheden i strategiprocessen, handleplanerne og transformationskurven, som er kommet ud af processen, er meget håndgribelig og visuel for organisationen. Vi har løbende inddraget medarbejdere i processen, og det har givet forandringsparathed og er nu med til at sikre, at strategien ikke bliver et skuffeprojekt, men allerede er godt i gang med at blive implementeret.

Vi kan stå inde for det arbejde, Vinderstrategi A/S leverer, og vi vil gerne anbefale andre at gennemgå en lignede proces – ikke mindst for at opnå den klarhed og struktur processen giver. Uanset hvor man står i virksomhedens livscyklus, vil en strategiproces med Vinderstrategi A/S give mening.”

SØBY er en familieejet virksomhed, med erfaring inden for agroindustrien.

Virksomheden sælger og producerer løsninger til tørring og beluftning af korn.

Afsætningen af produkter sker via et veletableret forhandlernetværk i både ind– og udland

Læs mere om SØBY på deres hjemmeside.

Administrerende direktør – Bjarne Jeppesen – Sports Group Denmark A/S

“Grundet gode anbefalinger valgte vi Vinderstrategi A/S.

Vi var positivt overrasket over, hvad vi nåede frem til på forholdsvis kort tid.

Vinderstrategi A/S har en god tilgang, er velforberedte, har god forståelse for vores virksomheds unikhed samt omgås os på en god måde.

Alle fra vores side føler, at Vinderstrategi A/S faciliterede et rigtig godt strategiarbejde, hvor vi fik vendt og konkluderet på mange vigtige områder, der nu skal arbejdes videre med.

Fremover giver det kun mening at bruge Vinderstrategi A/S igen!”

Sports Group Denmark A/S designer, producerer og distribuerer sports- og fritidstøj til mænd, kvinder og børn.
Fokus er på kvalitet, design og tekniske detaljer, samt at tøjet kan købes til den helt rigtige pris.

Sports Group Denmark blev grundlagt i 2012 i Ikast.

I dag sælges deres tøj under et af deres 25 brands. Sports Group Denmark A/S’ produkter sælges via store sportskæder og individuelle butikker til ca. 2500 kunder.

De er ca. 75 medarbejdere, som arbejder ud fra et af de 6 kontorer i hhv. Danmark, Norge, Finland, Sverige, Tyskland, Island og Kina.

Læs mere om Sports Group Denmark A/S på deres hjemmeside.

Administrerende direktør – Ulrich Mosegaard – Borch Textile Group A/S

”Forventningerne var sat højt inden projekt start på grund af Vinderstrategi A/S’ referencer, projektoplæg og projektomfang, men Vinderstrategi A/S indfriede mine forventninger. På områder som “fremdrift”, “fokus” og “præsentation af komplekse informationer og resultater” oversteg Vinderstrategi A/S mine forventninger.
Det var et meget professionelt forløb hvor det var tydeligt, at der lå erfaring bag, både som erhverv og konsulent. Vinderstrategi A/S var utrolig velforberedte og engageret i processen. Det var overraskende positivt fordi det var særdeles effektivt, og har givet en konkret køreplan.”

Borch Textile Group A/S er det naturlige valg som leverandør af tekstilløsninger til industrielle vaskerier. Vores spidskompetencer findes inden for personale og patientbeklædning samt “fladvarer”. Brugerne er primært personale inden for sundhedssektoren, hotel & restaurantbranchen samt industrien. Vi er meget optaget af relationen med vores kunder og andre partnere. Vi er helt overbeviste om at reel langsigtet værdi ikke kan skabes på andre måder.

Vi har i mange årtier været førende indenfor tekstiler til det danske sygehusvæsen, men igennem vores fokuserede vækststrategi har vi over en længere årrække forstærket vores sortiment og geografiske tilstedeværelse med virksomhederne Jyden Workwear i Aalborg, Almedahls Alingsås AB i Sverige, Sølvberg Tekstil AS i Norge og Borch Textile Poland Sp.zo. Dette har givet os muligheden for at vidensdele og produktudvikle på tværs af landegrænser, samt skabe effektivitet i hele vores værdikæde til glæde for vores kunder.

Læs mere om Borch Textile A/S på deres hjemmeside

President Denmark, USA, India, Wind Power – Erik Holst – PMC Group AB

“I PMC Group AB gennemførte vi i 2011 en strategisk planlægning på koncernniveau. Målet for en af de tre vækststrategier var ”Nordisk Lederskab” inden for hydrauliske systemer og komponenter.

Som chef for selskaberne i Danmark, Indien og USA samt for det globale vindmøllemarked var det en af mine opgaver i den ramme at lægge en plan for udviklingen på det lokale danske marked.

Jeg fandt det med min erfaring naturligt selv at facilitere en proces sammen med divisionschefen ansvarlig for det danske marked. Det viste sig dog meget vanskeligt for mig at afse tiden til det på grund af arbejdet med den internationale udbygning og håndtering af krisen hos en del af vore store globale kunder.

I min egenskab af medlem af netværket ASNET Board mødte jeg Mikael Vest, Vinderstrategi A/S og blev imponeret over den klare og stringente præsentation af en praktisk strategiplanlægning. Efter et kort møde besluttede jeg mig til at introducere Vinderstrategi A/S for divisionschefen og hans salgschef for det danske marked. Det førte til, at vi engagerede Vinderstrategi A/S til at lede en strategiproces for vores udvikling på det danske marked.

[…]

Vi fik gennemført en analyse, som både inde fra og ude fra, gav os ny viden og tvang os til en anden erkendelse af konsekvenserne af eksisterende viden. Vi kom også ud i fremtiden og fik etableret en ny vision og et fremtidigt arbejdsgrundlag for divisionen.

På dette tidspunkt gav Vinderstrategi A/S en meget overbevisende præsentation af situationen for den samlede ledergruppe i virksomheden. Her stod det helt klart, at behovet på kort sigt ikke var langsigtede udviklingsplaner, men derimod at fjerne en række røde trafiklys, som stod i vejen for os. Blandt andet fordi organisationen bag det danske salg har to forskellige kulturer, som ikke var tilstrækkeligt integreret efter en fusion primo 2011.

Det er vi selv gået i gang med og er i øjeblikket i færd med at gennemføre en tre måneders kamp, som skal vindes. Analysen og de erkendelser, som Vinderstrategi A/S har hjulpet os med, er af uvurderlig betydning for vores planlægning og for det sammenhold, vi har etableret om forbedringsarbejdet.

Vi skal senere videre med egentlige markedsstrategier og implementeringen af disse. Her er det min plan igen at inddrage Vinderstrategi A/S ligesom der ligger en relevant opgave med at støtte en af mine andre divisioner i dens strategiske udvikling.

Jeg kan varmt anbefale Vinderstrategi A/S til støtte for en virksomhedsledelses strategiske planlægning og implementering. Det er strategier, der virker.”

PMC er den førende leverandør af hydrauliske løsninger til industrien i Norden. Koncernens know-how omfatter også elektromekanik, smøring og pneumatik. Dette giver PMC unikke kompetencer til at tilbyde kunderne komplette løsninger. Mange af koncernens kunder opererer på et globalt marked og har en tilstedeværelse uden for Norden. Koncernen opererer på et grænseløst grundlag, der nøje følger sine kunders fodspor rundt omkring i verden. PMC er deres globale partner. Ved at blive partner med globale ledere har PMC bygget unikke kompetencer inden for en række anvendelsesområder. Koncernen bestræber sig efter at etablere en global førerposition i disse nicher.

Kilde: PMC A/S hjemmeside

Læs mere om PMC på deres hjemmeside

CCO – Thomas Klausen – Tytex A/S

“Jeg har i løbet af de sidste 2 år haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Vinderstrategi A/S og med Mikael Vest. Mit første bekendtskab var en meget gennemarbejdet proces for Dansk Mode og Tekstil, hvor jeg som bestyrelsesmedlem fik indsigt i den professionalisme som Mikael Vest lagde for dagen. Vi blev bogstavelig talt taget ved hånden og ledt gennem processen med meget dygtig og fast hånd. Mikael formåede at få en brancheforening med meget forskellige medlemmer til at forstå vigtigheden af en fælles strategi og fik den gennemført.

Set i lyset af dette meget positive samarbejde, blev vi i Tytex A/S enige om at benytte Vinderstrategi A/S og Mikael Vest i vores egen strategi udvikling, hvor Mikael var indpisker og tovholder i en stor del af processen. Mikaels vindende væsen sammen med en meget skarp forståelse for virksomhedens problemstillinger og en ”værktøjskasse” med de helt rigtige redskaber, gjorde, at vi fik gennemført processen både hurtigt og meget tilfredsstillende.

Mikael tager gerne diskussionen med ledelsen og kører problematikken meget langt, for at sikre, at alle er indforstået og alle vinkler er belyst. Denne vedholdenhed er efter min mening en stor styrke og er medvirkende til, at strategien også holder på længere sigt.

På baggrund af to meget positive oplevelser kan jeg varmt anbefale Mikael Vest og Vinderstrategi A/S.”

Tytex er den førende virksomhed på verdensplan til at designe, udvikle og producere elastisk strikkede produkter til at holde en medicinsk anordning på plads, på eller mod kroppen. Vi leverer topmoderne tekstilløsninger til brug inden for de fleste områder af international sundhedspleje – hvad enten det er produkter til postkirurgisk behandling eller til at stabiliserer sundhedsmæssige betingelser og dermed forebygge yderligere komplikationer. Kort sagt er vores mål altid at lave produkter, der vil hjælpe med at forbedre patientens livskvalitet.

Læs mere om Tytex A/S på deres hjemmeside

Partner og advokat – Rune Hyllested – STORM advokatfirma I/S

“I forbindelse med vækst i vores virksomhed var vi opmærksomme på, at der var behov for en professionel udført og gennemført strategiproces, hvor virksomhedens strategi blev fastlagt.

Vi valgte at udbyde opgaven og drøftede forskellige samarbejdspartnere. Valget faldt på Vinderstrategi A/S, da det var vores fornemmelse, at vi her ville opnå det kvalificerede modspil og få de kvalificerede udfordringer, der var behov for.

Vi oplevede samarbejdet med Vinderstrategi A/S som yderst konstruktivt, og i den forbindelse skal nævnes den meget systematiske proces, Vinderstrategi A/S benytter i forbindelse med gennemførelse af en strategiproces.

Vinderstrategi A/S har formået at stille skarp på de relevante forhold, der er i netop vores ejerledet vækstvirksomhed.

Efter gennemførelsen af strategiprocessen står vi nu tilbage med en klart defineret vision, mission og værdi, ligesom der er en række forhold, der straks skal iværksættes og implementeres i vores virksomhed. Det er vores forventning, at samarbejdet med Vinderstrategi A/S er en af de væsentlige trædesten for Storm Advokatfirmas udvikling.

Vi kan anbefale Vinderstrategi A/S til andre virksomheder, der er indstillet på at anvende de fornødne ressourcer og have det fornødne åbne sind til at ”rock the boat”.”

Hos STORM Advokatfirma har vi en klar idé om, hvordan vi gerne vil opfattes af vores klienter. Og hvordan vi ikke vil opleves. Man kan nemlig sagtens være højt oppe i skyerne som jurist – og helt nede på jorden som menneske.

Vores primære sagsområder er Familieret, Personskadesager, Landbrugsret, Fast ejendom og Virksomhedsrådgivning. Inden for hver af de fem discipliner har vi erfarne jurister, der er 100 procent på hjemmebane, og som er klar til at gå gennem både ild, vand og alle de nødvendige retsinstanser for at nå det bedst mulige resultat.

Læs mere om STORM advokatfirma I/S på deres hjemmeside

Se og hør også Partner og advokat, Rune Hyllested, STORM advokatfirma I/S fortælle om udbyttet og samarbejdet med Vinderstrategi A/S.

Adm. partner, Rune Hyllested fra STORM Advokatfirma I/S om at samarbejde med Vinderstrategi A/S

STORM Advokatfirma I/S om strategi som omdrejningspunkt med Vinderstrategi A/S

Adm. Direktør – Preben Wegener Friis – Dansk Mode & Textil

“In 2010/2011 Mikael Vest and Vinderstrategi A/S managed a major strategy process for the Board of Dansk Mode & Textil // Dansk Fashion & Textile. A complex task in the fashion and textile industry, where our Board consists of powerful characters with mixed opinions and strong dedication. Mikael Vest provided a rare mix of two equally important ingredients in the strategy process.

The first ingredient was a very structured and theoretically well founded approach, making it clear from the beginning exactly how the strategy and change management process would take place. The second ingredient was a very dynamic and flexible attitude, where Mikael was constantly listening to the needs and wants from the Management and the Board.

We experienced a professional and tailor-made approach, making sure that we ended up with the right vision, mission, strategy and future financial and strategic targets. Mikael constantly kept focus on the process and the target – and he had the power to make us restructure, concentrate, deselect and prioritize our energy. Mikael deserved our best recommendations for both his personal and operational skills. Pick Mikael if you want structure, energy, focus, laughter and necessary pain.”

Dansk