Oscar Gunner er ansat som Strategisk forretningsudvikler. Oscar  har en meget bred forretningsforståelse, er lidt af en ”strategisk problemknuser” og en stærk medspiller indenfor strategi, organisationsdesign, forretningsudvikling, værdikæder, internationalisering, global produktion og supply chain management.

Oscar har i forbindelse med sit studie arbejdet for bl.a. Siemens Wind Power og Arla Foods, og har oparbejdet erfaring med udvikling af global ordreallokerings model i forbindelse med åbning af fabrikker i USA og Kina. Desuden skabt gennemsigtighed for ledelsen, i forhold til omkostninger og strategiske aspekter.  

Endelig har Oscar oparbejdet erfaring med bl.a. opsætning af målstyring baseret på overordnede strategiske mål og værktøj til vurdering af organisationsforandring.  


Karsten Jensen er tilknyttet som Strategisk rådgiver med speciale i It-management. Karsten har mere end 15 års erfaring med strategisk rådgivning som management konsulent hos bl.a. PA Consulting og PwC consulting.

Karsten har opnået en omfattende praktisk erfaring indenfor en række brancher med komplekse udfordringer og har i de seneste år særligt specialiseret sig indenfor teknologidrevet forretningsudvikling, It-management samt organisering af større forandringsprojekter.


Vi er meget glade for byde disse to fantastiske kollegaer velkommen – vi glæder os til det fremadrettet samarbejde til glæde for vores kunder.