gæsteindlægAlt for meget strategi er for teoretisk, bogligt og for lidt konkret – det gør vi noget ved. Derfor får vi på vores strategikursus, som løber af staben den 5.-7. marts 2019, besøg af en virkelig og autentisk virksomhed. På strategikurset holder CEO, Jørgen Stensgaard, Waoo A/S et gæsteindlæg om, hvordan de i praksis har arbejdet med det unikke Vinderstrategi® koncept.

På strategikurset bliver du taget med på en rejse gennem strategiens verden, hvor du bliver uddannet i det unikke Vinderstrategi® koncept og bliver certificeret VinderstrategiGuide™. På kursets tre dage får du metoder og værktøjer, så du fremadrettet kan guide din virksomheds strategiarbejde. Undervejs vil du opleve dette gæsteindlæg ved CEO, Jørgen Stensgaard, Waoo A/S, hvor personlige erfaringer deles og der er mulighed for at indgå i dialog og stille spørgsmål.

Læs også referencen fra Waoo A/S.

Du kan også læse mere om Waoo A/S på deres hjemmeside.

Har du brug for en Vinderstrategi®, så er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Du kan også følge os på Facebook og LinkedIn, Twitter og Instagram, hvor vi deler strategiske vitaminpiller i form af videoer og artikler om virksomhedsstrategi.