Sådanne ord oplever vi helt spontant, når vi spørger vores kunder om deres oplevelse ved at samarbejde med os. Og selvom det måske ikke er særlig dansk, må vi sige, at vi er yderst taknemmelige og stolte heraf!

Vi valgte Vinderstrategi A/S, da de har vist succes med flere af vores andre selskaber. Med fantastiske redskaber samt tæt samarbejde og et dybdegående indblik i koncernen formåede de at omsætte tanker til handling gennem teoretisk og praktisk erfaring.

Hele strategiprocessen har været voldsomt imponerende. Vinderstrategi A/S redigerer og arbejder ”on the fly”, samtidig med, at de styrer processen med passende hård hånd.

Vi havde aldrig selv kunnet nå frem til samlingen af vores tanker på samme måde. Den positive oplevelse som jeg oplevede de 3 dage, vil jeg også ønske andre får muligheden for at opleve.”

Tusind tak til CEO, Lars Ormstrup, STENHØJ A/S – Maskinfabrikken for de flotte ord om vores samarbejde, som vi er meget stolte af.

Gennem årerne har vi udviklet et unikt Vinderstrategi® koncept, som er praktisk tilgængelig og som sikrer dokumenterbar værdiskabelse. I samarbejde med modige, ambitiøse og viljestærke virksomheder arbejder vi ud fra ”den røde tråd”, rygraden i bogen ”Strategi i vindervirksomheder”, som opdeler strategiprocessen i 3 enkle faser:

Fase 1) Strategisk analyse, også kaldet nutid

Fase 2) Strategisk intention, også kaldet fremtid

Fase 3) Strategisk handlekraft, også kaldet action

Ved at følge denne enkle opdeling af strategiarbejdet, kan virksomheden imødekomme og tilpasse sig de ændringer, de støder på i deres omgivelser. Samtidig giver det virksomheden mulighed for at reorganisere egne ressourcer og udvikle kompetencebaserede konkurrencemæssige fordele ud fra en skarp Vinderstrategi®.

Vil du vide om den unikke strategiproces baseret på Vinderstrategi® konceptet? Så download gratis ”White Paper – Hvordan planlægger du den næste strategiproces”

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi sammen kan udvikle jeres Vinderstrategi®, holder vi gerne et gratis telefonmøde for at afdække match og muligheder eller et gratis uforpligtende møde, hvor vi i fællesskab finder den optimale vej for jer. 

kontakt os gerne for en uforpligtende snak.

Du kan også følge os på LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram og YouTube, hvor vi deler strategiske vitaminpiller i form af videoer og artikler om virksomhedsstrategi.