Vinderstrategi® på Leadership Acceleration Programme IMD, Scandinavian Executive Institute

 

HELLERE VÆRE NOGET FOR NOGEN END INGENTING FOR ALLE: Med dette motto og tre konkrete faser er det muligt at opbygge en struktureret og ambitiøs strategi, der giver dig og din virksomhed de bedste forudsætninger for at skabe en Vinderstrategi® og en vindervirksomhed®.

Men hvordan skaber du en Vinderstrategi®? Det kan du lærer på lederuddannelsen Leadership Acceleration Programme IMD hos Scandinavian Executive Institute, hvor Vinderstrategi A/S ved strategisk rådgiver Mikael Vest assisteret af Pernille Rügge fremover vil undervise på modul 1 i ”Den strategiske proces”

Læs mere her om hvad du kan forvente af modul 1

Du kan også læse mere om hele uddannelsen der strækker sig over fire moduler her: https://www.se-institute.dk/uddannelser/lederuddannelse

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi sammen kan udvikle jeres Vinderstrategi® holder vi gerne et gratis telefonmøde for at afdække match og muligheder eller et gratis uforpligtende møde, hvor vi i fællesskab finder den optimale vej for jer, så kontaktos gerne for en uforpligtende snak.

Du kan også følge os på LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram og YouTube hvor vi deler strategiske vitaminpiller i form af videoer og artikler om virksomhedsstrategi.