Kom i mål med strategiarbejdet
Tit og ofte fejler strategiarbejdet fordi det ikke bliver omsat til praksis eksekvering, og det er en skam når der er blevet brugt både tid og lagt kræfter i strategiarbejdet. Vinderstrategi® konceptet baserer sig på bestselleren ”Strategi i vindervirksomheder” som sørger for at få strategiarbejdet ned i øjenhøjde, og sikrer at strategien er både implementer- og eksekverbar.

I efteråret hjalp vi Kjeld Søberg, CEO og ejer, og resten af VVS Søberg A/S med at få sat en skarp strategisk retning for de næste 3 år. VVS Søberg har fået en Vinderstrategi® som sikrer at de kommer i mål med deres strategiarbejde og ambitioner, så de kan skabe glade kunder ved at levere bæredygtige energi- og VVS installationer nemt og trygt i hele Danmark.

Læs hvad Kjeld Søberg selv siger om strategiprocessen:

”Min oplevelse med Vinderstrategi A/S er personligt den bedste til dato, som jeg har oplevet. Vi havde det sjovt, samtidig med, at vi arbejdede seriøst og opnåede et fremragende resultat. Vi forventer at tredoble vores resultat, og vi har aldrig i været mere afklarede og præcise i ledergruppen.

Af alle strategiforløb vi har været igennem, har det her klart været det mest givende. Vinderstrategi A/S har været gode til at fastholde os i den stillede opgave og havde en meget professionel og yderst struktureret tilgang. Jeg er meget imponeret over strukturen og processen, hvor alle blev hørt.

De efterfølgende slides og strategiplan er guld værd for at sikre at hele processen bliver dokumenteret. Nu har vi nogle meget værdifulde præsentationer og planer, ligesom vi har fået nogle fremragende værktøjer til at komme videre med implementeringen.

Jeg kan kun varmt anbefale Vinderstrategi A/S til andre.”

Tusind tak til CEO og ejer, Kjeld Søberg, VVS Søberg, for de fine ord om vores samarbejde – det er vi stolte af!

Er du interesseret i hvordan du selv kan planlægge din næste strategiproces, eller en læseprøve af bestselleren ”Strategi i vindervirksomheder”? Så klik ind her

For stor en mundfuld?
Er en hel strategiproces, som VVS Søberg har været igennem, for stor en mundfuld kan du også lære at gøre det på egen hånd.
Alt du skal gøre er blot at tilmelde dig vores strategikursus ”Fra god til vindervirksomhed® – få strategi til at virke i praksis!”.
Med strategikurset får du blandt andet 30 håndgribelig værktøjer med guidelines og en systematisk og klar struktur så du er bedre rustet til strategiarbejdet, samt implementering af eksekvering af strategi i din virksomhed. Lyder det som noget for dig? Så sæt kryds i kalenderen den 21., 22. og 23. april 2020 og bliv uddannet VinderstrategiGuide™.
Læs mere og tilmeld dig her

Har du brug for nyt input til, hvordan du kan tænke ud af boksen og tage et proaktivt mindset i arbejdet med din strategiske forretningsmodel?
kontakt os her for en uforpligtende snak.

Du kan også følge os på LinkedIn, Facebook, TwitterInstagram, og YouTube hvor vi deler strategiske vitaminpiller i form af videoer og artikler om virksomhedsstrategi.