I dag skyder vi salget i gang, og vores nye bog ”Strategi i øjenhøjde – 50 klummer der får din strategi til at virke” kan nu købes på vores hjemmeside. Og hold nu op, hvor har vi glædet os! Glædet os til at dele nyheden med dig, og glædet os til at skyde salget i gang.

Det er 50 af vores allerbedste og skarpeste klummer, som vi har samlet til dig. Tjek den ud lige her.

Hvilken slags bog er det egentlig?

”Strategi i øjenhøjde” er til alle. Det ligger faktisk lidt i titlen– vi har taget strategi ned på et niveau hvor alle kan være med, og kommer med praktiske eksempler på strategiarbejde, så det ikke bliver et højtravende fancy ”juhu-ord”. Uanset om du er bestyrelsesformand, virksomhedsleder, ejer, eller hvis du blot interesserer dig for strategi CEO.

Ambitionen med bogen er at give dig, som læser, inspiration til hvordan du kan forbedre dit strategiske arbejde ved hjælp af værktøjer og ekspertviden.

Faktisk er det Danmarks eneste bog, der samler klummer indenfor strategiens verden og inddrager ekspertviden fra over 400 strategiske forandringsprojekter.  Og bogen indeholder mere end 50 klummer, som uden tvivl vil udfordre din tankegang om strategi. Vi har åbnet op for vores værktøjskasse, og givet dig fire konkrete værktøjer med, som du kan anvende og lade dig inspirere af.

Bogen er endda allerede blevet anmeldt af fire. Anmeldelserne kan du læse her.

Bogens idé – strategi der virker

Bogens formål er at tale ind i det behov, som vi ser danske virksomhedsledere og deres strategiske sparringspartnere har, om at få opdateret og ajourført deres viden om strategisk udvikling af virksomheder. Det er derfor også vores håb, at de 50 klummer i bogen vil bidrage positivt til virksomheders strategisk udvikling og fremtidige vækst.

Klummerne er løbende udgivet af landets førende erhvervsaviser, herunder Børsen, Jyllands-Posten, Berlingske og Finans.

Forfatter til bogen og klummerne, Mikael Vest, er også forfatter til bestselleren “Strategi i vindervirksomheder”, der er solgt i mere end 30.000 eksemplarer.

Du kan købe ”Strategi i øjenhøjde” lige her.