Mikael me

Så er den her igen. Bestselleren, Strategi i vindervirksomheder. I en ny, revideret 8. udgave. Og stadig den første og eneste danske strategibog, der fortæller, hvad der skal til for at blive en vindervirksomhed®

Bestselleren – solgt i mere end 35.000 eksemplarer – byder dig nemlig ind i et univers, hvor implementerbar strategi, der virker i praksis, er omdrejningspunktet.

Strategi i vindervirksomheder er en unik samling af strategiske overvejelser, som gør det nemmere for bestyrelser og direktioner at tackle strategiske udfordringer og føre de virksomheder, de har ansvar for, frem mod vinderpositioner.

Strategi i vindervirksomheder handler om og er skrevet til danske virksomheder. Og den tager udgangspunkt i den verden, som er målgruppens:

  1. Virksomhedsledere, som ønsker overblik, inspiration og værktøjer til strategiarbejdet
  2. Virksomhedsrådgivere, der ønsker at være bedre rustet til strategidrøftelser med den virksomhed, de arbejder for.
  3. Studerende ved højere læreanstalter, der ønsker målrettet viden i et forståeligt sprog og på et højt teoretisk grundlag.

Dyk ned i Danmarks bedst sælgende strategibog, Strategi i vindervirksomheder, og gør ligesom mere end 35.000 andre og køb vores bestseller i en nyrevideret 8. udgave med emner om bæredygtighed og ESG, og få din veldokumenteret guide til at skabe en strategi, der virker.

Forfatter til bogen, Mikael Vest, har erfaringer fra over 400 strategiske projekter i bagagen. Derudover er Mikael også grundlægger af Vinderstrategi A/S, professionel bestyrelsesformand og -medlem i en række bestyrelser samt ekstern lektor ved Aarhus Universitet. Mikael Vest er derfor det oplagte bindeled mellem den teoretiske og den praktiske verden, da Mikael kender og arbejder for, og med begge. Læs mere om Mikael her.

Hvad siger andre om bogen?

Adm. direktør – Kasper Nørgaard – Samson Pumps A/S

“Strategi i vindervirksomheder har lært mig betydningen af, at alle ved, hvor vi står i dag, og hvor vi skal hen i morgen.”

Adm. direktør – Bo Lybæk – GPV International A/S

”Strategi i vindervirksomheder gav værktøjer, så vores strategiarbejde blev praktisk.”

Adm. direktør, Lars Kongstad, Flexo Wash A/S

”Med Strategi i vindervirksomheder fik vi inspiration til en global vækststrategi”

Læs flere anmeldelser her 

Download en gratis læseprøve og træd ind i strategiens verden!

Læseprøve – Strategi i vindervirksomheder

Download en gratis læseprøve af bogen og modtag samtidig nyheder og blogindlæg fra Vinderstrategi A/S

Den første kop kaffe koster ingenting

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed stærkt videre.