Tak for dette år, ønsker om et godt nytår, og 6 idéer til at styrke din strategi i 2024!

Vi nærmer os slutningen på året, og vi hos team Vinderstrategi A/S vil gerne sige tak for din interesse og for, at du har fulgt med gennem året. Vi ser frem mod et nyt år fyldt med spændende samarbejder, nye muligheder og en masse andet. Derudover skal lyde en tak til vores samarbejdspartnere for gode samarbejder og opbakning. 

Vi håber du vil fortsætte med at følge vores arbejde med at skabe vinderstrategier, så vi er flere der bliver en del af morgendagens vindere.

Afslutninger giver ofte anledning til opsummeringer, opgørelse, opdateringer og ikke mindst inspiration. Derfor præsenterer vi nu 6 konkrete forslag til, hvordan du kan opdatere din strategiske viden og blive rustet til morgendagens udfordringer, så du kan være en del af vinderne i 2024.

God fornøjelse – og ønsket om et godt samt lykkebringende nytår! 

Læs de 3 seneste klummer og bliv inspireret til dit videre strategiske arbejde 

Vores 3 seneste klummer, listet nedenfor, giver dig inspiration og indsigt I, hvordan du  blandt andet kan få succes med dit strategiarbejde. God læselyst.

Få en håndfast struktur for, hvordan du planlægger og tilrettelægger din næste strategiproces – Hent dit gratis whitepaper!

Få adgang til essensen af al vores viden om succesfuldt strategiarbejde i ét Whitepaper

Vi har samlet de 20 bedste og vigtigste spørgsmål – overhovedet – som du skal stille dig selv, når du udvikler en Vinderstrategi®.

 Whitepaperet indeholder nøglen til succesfuld strategi.

Derudover har vi stillet skarpt på:

  1. Hvorfor arbejde med strategi?
  2. Hvorfor fejler strategi?
  3. Hvad er gevinsten ved at arbejde med strategi? 

Få transformerbare ESG indsatser oversat til  virksomhedsværdi – Hent dit gratis whitepaper!

Få indblik i kernen af bæredygtig forretningsstrategi med det seneste whitepaper.

Vi har samlet de 15 bedste og vigtigste spørgsmål, som din virksomhed skal overveje, når i implementerer ESG i jeres strategi, der ikke kun opfylder kravene, men også skaber en positiv indvirkning på samfundet.

Du får en solid struktur for, hvordan du implementerer og eksekverer din næste ESG-strategiproces for at sikre, at din virksomhed fremstår som en vindervirksomhed inden for bæredygtighed og samfundsansvar.

Vi stiller skarpt på emner som:

  1. Hvorfor er det vigtigt at arbejde med ESG?
  2. Hvordan undgår du faldgruberne ved ESG?
  3. Hvilke fordele og gevinster kan din virksomhed opnå ved at omfavne ESG?

Vi deler indsigter, der går ud over de grundlæggende principper og giver dig de nødvendige redskaber til at udforme en ESG-strategi, der ikke kun opfylder forventningerne, men også positionerer din virksomhed som en vindervirksomhed inden for bæredygtighed.

Skab en vinderstrategi for 2024 med vores nyreviderede bestseller “Strategi i vindervirksomheder”!

Vil du forberede dig på dit arbejde med strategi? Så er bogen “Strategi i Vindervirksomheder” en rigtig god start. Bestil bogen i dag og begynd det nye år med vejen til din nye strategi under armen.

Hvad gør vores bestseller unik?

  • Praktisk implementerbare strategi, der er testet og bevist.
  • Målrettet til danske virksomheder og deres unikke udfordringer.
  • Forfatter Mikael Vest, strategiekspert og grundlægger af Vinderstrategi A/S med over 400 strategiske projekter i bagagen.

Nyt i 8. udgave: Bæredygtighed og ESG! I denne opdaterede udgave har vi inkorporeret de nyeste tendenser inden for bæredygtighed og Environmental, Social, and Governance (ESG) for at sikre, at din virksomhed er rustet til fremtiden.

Gør som 35.000 andre og køb bestselleren “Strategi i vindervirksomheder:
Dyk ned i “Strategi i vindervirksomheder” og opdag, hvordan du kan tackle strategiske udfordringer. Køb din kopi i dag og få en veldokumenteret guide til at skabe en strategi, der fører din virksomhed mod succes.

Pris: 560,00 kr. ekskl. moms – FRI FRAGT.

Gennem Vinderstrategi A/S kan du bestille bogen, og få mulighed for en personlig signering af Mikael Vest. Bogen sendes med PostNord inden 1-3 hverdage efter din bestilling, og leveres direkte til din dør.

Vi glæder os til at modtage din bestilling.
Faktura eftersendes pr. mail.

Læseprøve – Strategi i vindervirksomheder

Download en gratis læseprøve af bogen og modtag samtidig nyheder og blogindlæg fra Vinderstrategi A/S

Oplev helt konkret, hvordan teori bindes sammen med praksis på strategiuddannelsen: Fra god til vindervirksomhed® – få strategi til at virke i praksis

Datoerne den 8., 9. og 10. april 2024 i Gladsaxe og den 16., 17. og 18. april 2024 i Aalborg markerer en unik mulighed for at dykke dybt ned i strategiens verden.

Vi lærer dig, ved hjælp af 30 håndgribelige værktøjer, tilhørende guidelines og eksempler fra den praktiske verden, hvordan du får strategi til at virke i praksis!

På uddannelsen vil virksomhedsejere og -ledere, bestyrelsesformænd og -medlemmer samt strategiansvarlige i større virksomheder deltage sammen med dig.

 Din investering er 19.700 kr. + moms for 3 dage inkl. forplejning.

Kickstart din virksomheds strategiarbejde med vores Gør-det-selv kits


Vi håber at al vores viden kan være med til at bringe dig videre i dit strategiarbejdet, og blive klogere på hvordan du får strategi til at virke i praksis!

God fornøjelse med læsningen og rigtig godt nytår

Kontakt os for en uforpligtende dialog

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog. Her kan vi blandt andet snakke om, hvordan vi i samarbejde kan hjælpe dig bedst muligt på vej. Kontakt os helt uforpligtende her.