Webinar med strategi ekspert Mikael Vest den 19. januar 2024. 

Vejen til en Vinderstrategi®

Succesfulde strategier er ikke bare smarte powerpoints, men derimod en aktiv praksis, hvor ledelse og medarbejdere sammen implementerer beslutninger. Men hvordan sikrer du dig, at din strategi lykkes og skaber merværdi for dig og din virksomhed fremfor at ende som powerpoints på skrivebordet?

Webinaret afholdes i samarbejde med Danish Export Association hvor vi igennem deres Academy vil dykke ned i strategiens verden. Webinaret vil give dig håndgribelige værktøjer samt tips og tricks til at sikre din virksomheds fremgang og eksekvering af din kommende vinderstrategi. 

Step-by-step guide via nedenstående tilmeldingslink:

  1. Tryk på “webinars”
  2. Tryk på “Vejen til en Vinderstrategi®” 
  3. Tryk på “Read More”
  4. Udfyld tilmeldingsformular, og tryk tilmeld.

Alternativt er i også meget velkommen til at kontakte Andreas Hansen for tilmelding eller anden uforpligtende strategisk dialog via kontaktinformationen i bunden af nyhedsbrevet.

På webinaret får du:

  1. Engageret præsentation, succesfulde case historier, og viden til at skabe målbare resultater.
  2. Skab fremtidens succeshistorier: Med VindervirksomhedsTjek® identificer og dyrk potentialet for din virksomheds succes.
  3. Implementér Vinderstrategi® med konkrete værktøjer: Få håndgribelige værktøjer, tips og tricks til at sikre din virksomheds fremgang og eksekvere din kommende Vinderstrategi®.

Vi deler indsigter, der giver dig det nødvendige overblik og inspiration til at udforme eller udfordre din strategi, så din virksomhed ikke kun overlever, men positionerer sig som en vindervirksomhed.

Gratis det er det, vi stiller dog ét krav. 

For at vi kan sikre det bedste resultat af din kommende vinderstrategi®, har vi brug for at du udfylder et VindervirksomhedsTjek®, så vi i samarbejde kan identificere og dyrke potentialet af din virksomhed og skabe incitamentet for dens fremtidige succes. VindervirksomhedsTjek® tuner dig ind på 13 spørgsmål, hvor du får konkrete anbefalinger til hvordan du skal gribe dit arbejde med strategien an. 

Få en konkurrencemæssig fordel gennem dit strategiske arbejde med ESG og bæredygtighed – Hent din guide!

Få indsigt i kernen af en bæredygtig forretningsstrategi med vores seneste guide, der præsenterer de 15 afgørende spørgsmål, din virksomhed bør overveje. Disse spørgsmål fungerer som nøglen til at opnå en konkurrencemæssig fordel gennem målbare ESG- og bæredygtighedsinitiativer.

Vores guide giver dig en praktisk og gennemtestet struktur til at integrere ESG og bæredygtighed i din eksisterende strategi eller næste strategiproces. Vi adresserer vigtige emner som betydningen af at arbejde med ESG og bæredygtighed, hvordan du inkluderer bæredygtighed i din eksisterende strategi, og hvordan du implementerer det i en ny strategi.

Vi deler dybdegående indsigter, der giver dig det nødvendige overblik og inspiration til at forme eller udfordre din strategi. Vores unikke vinderstrategi®-koncept guider dig gennem tre faser: strategisk analyse, strategisk intention og strategisk handlekraft, hvor bæredygtighed og ESG integreres i hver fase.

Denne guide er ikke kun en vejledning til at opfylde krav, men også til at positionere din virksomhed som en vindervirksomhed inden for bæredygtighed. Lær hvordan bæredygtighed bliver en integreret del af din virksomheds overordnede strategi, og skab klarhed og robusthed til fremtidige udfordringer. En gennemlæsning udfordrer din nuværende tilgang og tilfører inspiration til din virksomheds fremtidige succes.