Få succes med strategiarbejdet med Danmarks bedste strategiuddannelse!

Tag skridtet ind i “Fra god til vindervirksomhed® – få strategi til at virke i praksis!”, en intensiv 3-dags strategiuddannelse, der dykker ned i, hvordan du effektivt kan omsætte teoretiske strategimetoder og -værktøjer til praktisk og resultatorienteret strategiarbejde.

I april lancerer vi ikke én, men hele to strategiuddannelser, så uanset om du er i Aalborg eller København, er der ingen undskyldninger for ikke at kunne deltage.

Vores skræddersyede strategiuddannelse er designet til dig, der ønsker at styrke din virksomhedsstrategi eller forøge din værdi som bestyrelsesformand eller -medlem. 

Datoer:

  • Strategiuddannelsen i København: 8., 9., og 10. april 2024.
  • Strategiuddannelsen i Aalborg: 16., 17., og 18. april 2024.

Uddannelsen giver dig ikke blot en værktøjskasse med 30 effektive redskaber, men også klare retningslinjer, der sikrer en harmonisk forbindelse mellem teori og praksis. Opnå en systematisk og gennemsigtig struktur for strategiarbejdet, der gør det let at implementere i din egen virksomhed. Og selvfølgelig meget mere!

Det hele leveres af strategi ekspert Mikael Vest, som har over 400 strategiske projekter i bagagen og er forfatter til bestseller strategibogen ”Strategi i vindervirksomheder”, som er solgt i over 35.000 eksemplarer. 

Sikre din plads på Danmarks bedste strategiuddannelse i København eller Aalborg og giv din karriere et boost! Vi glæder os til at byde dig velkommen til en oplevelse, der vil ændre din måde at tænke og arbejde med strategi på.

Programmet for de 3 dage er ambitiøst!

Er du interesseret i at vide, hvad sker der egentlig på vores strategiuddannelse? Så har vi samlet programmet for de tre dage herunder:

Dag 1: Nutid

På første dag begynder vi med strategiens første fase, nutid. Her vil du blandt andet lære:

  • Hvad strategi er, og hvordan udvikles den bedst?
  • Fokus på de eksterne strategifaktorer, f.eks. markedsmuligheder, konkurrenceforhold, og krav til kundeorienteret udvikling.
  • Fokus på de interne strategifaktorer, f.eks. det organisatoriske motorrum, og samspillet mellem ejere, bestyrelse og ledelse, og hvordan det kan håndteres.

Dag 2: Fremtid

På uddannelsens anden dag er omdrejningspunktet strategiens anden fase, fremtid. Her arbejder du blandt andet med:

  • Udvikling og fastlæggelse af hvilke langsigtede intentioner virksomheden har
  • Hvilken position i markedet virksomheden ønsker at indtage
  • Udvikling af vision og mission

Opstilling af relevante tiltag, herunder værktøjer til at nedbryde strategien til specifikke og håndterbare mål, der nemt kan eksekveres og følges op på.

Dag 3: Action

På uddannelsens tredje og sidste dag er fokus på action og du vil blandt andet lære:

  • Strategisk handlekraft
  • Konkrete værktøjer og metoder, der sikrer organisering, implementering og eksekvering

Væsentlige faldgruber i strategiarbejdet, herunder også værktøjer til at overkomme dem

Vil du vide mere? Download din brochure og læs meget mere om strategiuddannelsen, dit udbytte og hvad tidligere deltager siger om uddannelsen.

 Din investering er 24.900 kr. + moms for 3 dage inkl. forplejning.

Sådan kan du selv tage ansvar for dit strategiarbejde!  Knæk koden – transformér din virksomhed  med vores gratis whitepapers 

Mangler du inspiration til dit strategiarbejde, eller er du i tvivl om, hvordan du gør bæredygtighed og ESG til en konkurrencemæssig fordel? Få adgang til vores populære whitepapers der giver dig adgang til de 20 vigtigste spørgsmål du skal stille dig selv i din strategiproces. Samt de 15 vigtigste spørgsmål til, hvordan du kan indarbejde ESG og bæredygtighed i din strategi. 

Hvad venter dig:

  • En konkret arbejdsplan, der guider dig skridt for skridt gennem din strategiske rejse
  • Skarpe indsigter, der ikke kun informerer, men inspirerer til handling
  • Grundlaget for din Vindervirksomhed®

Disse whitepapers er ikke kun en guide – det er din nøgle til at kickstarte en strategisk transformation med målbare resultater. 

Kontakt os for en uforpligtende dialog

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog. Her kan vi blandt andet snakke om, hvordan vi i samarbejde kan hjælpe dig bedst muligt på vej. Kontakt os helt uforpligtende her.