Danske Prydplanter har netop offentliggjort på deres hjemmeside, at deres medlemsservice nu også omfatter tilbud om hjælp indenfor strategi- og bestyrelsesarbejde og at Vinderstrategi A/S dermed er deres nye strategiske samarbejdspartner indenfor forretningsudvikling.

Vi er meget glade for dette samarbejde og ser frem til at bidrage og arbejde sammen med endnu flere modige, viljestærke og ambitiøse virksomheder. Behovet for at være skarp indenfor strategi- og bestyrelsesarbejde ligger til grund for en samarbejdsaftale mellem Danske Prydplanter og Vinderstrategi A/S.

Aftalen omfatter et tilbud til medlemmerne om forretningsudvikling indenfor:

  • Rådgivning og sparring omkring det strategiske arbejde i medlemsvirksomheden på såvel bestyrelses-, direktions- og ledelsesniveau.
  • Rådgivning til medlemmer som ønsker en professionel bestyrelse
  • VindervirksomhedsTjek™ som er et webbaseret værktøj, der danner basis for, en hypotese omkring det strategiske arbejde virksomheden har foran sig.
  • Strategitjek™ som er et webbaseret værktøj, der sætter fingeren på de umiddelbare strategiske punkter der skal tages fat i.
  • FAQ omkring professionelle bestyrelser

De kan læse mere om samarbejdsaftalen på Danske Prydplanters hjemmeside

Danske Prydplanter – brancheforeningen for produktion og salg af prydplanter – blev grundlagt i 2003 og har siden støttet medlemmerne i deres produktions- og afsætningsarbejde – og sådan er det også i dag. Danske Prydplanters primære formål er at servicere og rådgive medlemmerne på det produktions- og afsætningsmæssige område samt at varetage medlemmernes og branchens interesse over for myndigheder og andre brancher i ind- og udland. Bearbejdning af nye markeder og vedligeholdelse af eksisterende kræver store ressourcer af den enkelte virksomhed. Derfor tilbyder Danske Prydplanteren række servicefunktioner, som medlemmerne kan benytte sig af og således ikke selv behøver at anvende ressourcer på.
Foreningens medlemmer tegner sig d.d. for hovedparten af omsætning af planter fra danske gartnerier.

Læs mere om Danske Prydplanter på deres hjemmeside.