KUNDEANALYSE

KONKURRENTANALYSE

MARKEDSANALYSE

BRANCHEANALYSE

Kundeanalyse

I en kundeanalyse, kan I opnå dyb indsigt i kundernes fremtidige behov, ønsker og forventninger og få redskaber til at tilbyde unikke produkter og services til jeres kunder.

Er jeres virksomhed klar over hvorfor kunderne netop køber jeres produkter eller services, og ikke konkurrentens? Og overvejer I om jeres virksomhed skal satse på en bestemt type produkter, serviceydelser, eller marked?

I kundeanalysen er dialogen med kunderne omdrejningspunktet, hvor der stilles skarpt på købskriterierne og den udvikling, der sker på kundesiden. Analysen vil også give jer en bedre forståelse og et bedre forhold til kunderne, og der fokuseres på hvordan der kan skabes merværdi for jeres virksomhed. Analysen skaber derfor også et godt udgangspunkt for prioritering og fravalg i virksomhedens fremtidige strategi.

Hvad er udbyttet?

I kundeanalysen vil I blandt andet få:

  • En vurdering af, hvilke vigtige faktorer kunderne lægger vægt på – det kan fx være pris, kvalitet og service der er vigtige faktorer, samt hvad der er afgørende for at kunderne vælger jeres virksomhed som sin samarbejdspartner
  • En forståelse af kunderne, samt det nuværende forhold mellem kunderne og virksomheden
  • En forståelse af kundernes præferencer i forhold til de nærmeste konkurrenter
  • Konkrete inputs til hvordan I kan skabe mere værdi for kunderne.

Se hvad I mere kan opnå ved at downloade vores faktaark her.

Hvordan?

I vil modtage en analyse af kundernes tilfredshed med jeres virksomhed, samt få indsigt i kundernes fremtidige behov, ønsker og forventninger.

Kundeanalysen skræddersyes efter jeres behov, og laves i tæt samarbejde med jer, og jeres ønsker. I har mulighed for at udvide kundeanalysen med et kundepanel bestående af udvalgte kunder, hvor I vil få mulighed for at få uddybet og forklaret yderligere. Vinderstrategi A/S faciliterer kundepanelet.

Desuden er det muligt at udvide med elementer fra brancheanalysen, konkurrentanalysen og/eller markedsanalysen.

Vi har også adgang til et netværk er internationale analytikere, og kan derfor også hjælpe med analyser på globalt plan, hvis dette ønskes.

Nysgerrig? 
Så download vores faktaark om kundeanalyse eller kontakt os.

Faktaark
Kontakt os