strategi blogs 2018
 
For en uges tid siden tog vi hul på et nyt årti, og samtidig betyder det også en ende på 2019. Afslutninger giver ofte anledning til opsummeringer, opgørelse og ikke mindst top 5-lister.
Derfor har vi selvfølgelig også lavet en top 5 over vores mest læste strategiblogs i 2019, som du kan lade dig inspirere af.

Så hent en kop kaffe, læn dig tilbage, og læs med.

 

NR. 1

3 grunde til at inddrage dine kunder i udarbejdelsen af din virksomheds værditilbud

Virksomhedens forretningsmodel er grundstenen for enhver virksomheds succes – læs om 3 gode grunde til at inddrage dine kunder i værditilbuddet.
Læs blog.

NR. 2

Hvad skal vi med en bestyrelse?

Læs om 4 virksomheders praktiske erfaringer med professionelt bestyrelsesarbejde.

Læs blog.

 

NR. 3

CSR

Er CSR og bæredygtighed en del af din virksomheds strategi?

Har CSR en klar plads i din virksomheds strategi? Læs med, og find ud af hvorfor CSR er en vigtig og afgørende del af jeres virksomheds strategi.

Læs blog.

 

NR. 4

VUCA

Det er vanvittigt derude

Læs hvordan du kan forholde dig til din omverden, og om hvordan vi lever i en VUCA-verden.

Læs blog.

 

NR. 5

Tænk AI ind i jeres strategi

Kunstig intelligens, også kendt som AI er et af de hotteste emner i 2019. Læs om hvordan du kan tænke AI ind i jeres strategi.

Læs blog.

 

Har du brug for nye inputs eller inspiration til, hvordan du kan tænke ud af boksen og tage et proaktivt mindset i arbejdet med din virksomheds strategi? Så kontakt os for en uforpligtende snak.

Du kan også følge os på LinkedIn, Facebook, Twitter og Instagram, hvor vi deler strategiske vitaminpiller i form af videoer og artikler om virksomhedsstrategi.