BestyrelsesTjek™ – med eller uden brug af konsulenttimer

BestyrelsesTjek™, som opfylder anbefalinger for god selskabsledelse, er en webbaseret kvalitativ tilstandsanalyse, som har til formål at undersøge den professionelle bestyrelses virke og foretage en vurdering af niveau, retning og hastighed for bestyrelsens virke som værdiskaber.

Læs mere om BestyrelsesTjek

Let gennemførelse af BestyrelsesTjek™

BestyrelsesTjek™ er gjort let for bestyrelsen at gennemføre. Efter bestilling af BestyrelsesTjek™ vil hver enkelt bestyrelsesmedlem modtage en e-mail med et personligt link til BestyrelsesTjek™ elektroniske spørgeramme. Hvert enkelt bestyrelsesmedlem besvarer anonymt denne spørgeramme fra deres computer ved lejlighed. Efter alle besvarelser er modtaget, vil besvarelserne blive behandlet og BestyrelsesTjek™ rapporten sendt til bestyrelsesformanden.

BestyrelsesTjek™ – to udgaver

BestyrelsesTjek™ tilbydes i to udgaver – en basisudgave og en udvidet udgave der inkluderer facilitering af slutresultatet. Dette giver jer mulighed for at vælge netop den udgave der passer bedst til jeres behov.

Bestyrelsens individuelle scoringer og besvarelser præsenteres ordret, dog anonymiseret, i BestyrelsesTjek™ rapporten. Bestyrelsesformanden modtager rapporten elektronisk og præsenterer selv rapporten for bestyrelsen og facilitere dermed også selv dialogen omkring bestyrelsens rolle og virke.

Oplysningerne behandles fortroligt.

Investeringen for BestyrelsesTjek™ basis udgave er kr. 30.000,00 ekskl. moms for første års BestyrelsesTjek™ og kr. 15.000,00 ekskl. moms for de efterfølgende års BestyrelsesTjek™.

Udbytte for virksomheden

  • Let og overskuelig overblik over bestyrelsens aktuelle virke som værdiskaber
  • Et dialogværktøj til brug for bestyrelsens videre strategiske drøftelser
  • Konkret anbefalinger og forslag til hvordan bestryelsen kommer videre

Bestyrelsens individuelle scoringer og besvarelser behandles og præsenteres i et samlet notatafsnit ud for de enkelte scoringspunkter i spørgerammen. Dette sikre bedst muligt bestyrelsesmedlemmernes anonymitet. Vinderstrategi A/S afholder møde med bestyrelsesformanden i forlængelse af BestyrelsesTjek™ inden afrapportering og præsenterer derefter rapporten for bestyrelsen og faciliterer dialogen omkring bestyrelsens rolle og virke.

Oplysningerne behandles fortroligt.

Investeringen for BestyrelsesTjek™ udvidet udgave med facilitering er kr. 50.000,00 ekskl. moms for første års BestyrelsesTjek™ og kr. 25.000,00 ekskl. moms for de efterfølgende års.

Udbytte for virksomheden

  • Samme udbytte som ved basisudgaven
  • Vinderstrategi A/S afholder møder med bestyrelsesformanden
  • Vinderstrategi A/S præsenterer rapporten for besttyrelsen og faciliterer dialog omkring bestyrelsen og faciiterer dialog omkring bestryrelsens rolle og virke

Vi glæder os til at modtage din bestilling, hvorefter vi vender tilbage til dig for nærmere aftale om levering og faktura.

BestyrelsesTjek™

Bestilling

Alle felterne skal udfyldes

    Antispam: Hvad er 6 plus 3?

    Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på denne hjemmeside.