2020 lakker mod enden, og med et foranderligt år i bagagen, kan vi se frem mod 2021, som et nyt spændende år med en masse samarbejdspartnere og kunder – både nye som gamle. 

Afslutninger giver ofte anledning til opsummeringer, opgørelse og ikke mindst top 5-lister. Derfor har vi selvfølgelig også lavet en top 5 over vores mest læste strategiblogs i 2020, som du kan lade dig inspirere af.

Så du kan roligt læne dig tilbage, snup en kop kaffe og læs med.

NR 1: Nye aktører fra Løvens Hule giver hovedpine hos dovne virksomheder

I 2020 var vi endnu engang vidne til, at en hel branche bliver disruptet, uden at der i større stil er tale om smart digitalisering, men bare klassiske dyder – og i dette tilfælde snakker vi om skjortemærket Barons.
Læs blog.


NR 2: Guide: 6 trin når en udfordrende situation kræver ekstraordinært strategisk lederskab

Ekstraordinære situationer kræver ekstraordinært strategiske lederskab. Sommetider skal der træffes svære beslutninger, og mange ledere har det nok sådan, at uanset hvilken beslutning de træffer – så sidder man med følelsen af, at den nok viser sig at være forkert. Det kræver ekstraordinært strategisk lederskab.
Læs blog.


NR 3: Din 4-trins guide til internationalisering

Det at opbygge en international organisation er et ønske som mange virksomheder har, men det er også en større proces som mange virksomhedsledere ikke helt ved hvordan de skal gribe an. Få en 4-grins guide og dialogværktøj til internationalisering, og hvordan du skal gribe det an.
Læs blog.


NR 4: Henri Lloyd kan bane vejen for andre virksomhedsledere til at tage de pokkers svære strategiske fravalg

I  2020 skår sejlertøjmærket Henri Lloyd mellemleddet i deres forretningsmode fra, og sælger nu direkte til kunder. Det er et modigt strategisk fravalg, som kan vise sig at være galt eller genialt. Men måske kan det også inspirere andre virksomhedsledere.
Læs blog.


NR 5: 7 vigtige spørgsmål du skal kunne svare på for at få succes med din data

Få en forståelse af, hvad data har og kan have af betydning for din virksomhed. Data kan endda være med til at skabe en konkurrencemæssig fordel i de rigtige rammer. Vi stiller dig 7 spørgsmål, du skal kunne svare på, hvis du ønsker at få succes med din virksomheds data.
Læs blog.

Husk at du også altid kan finde inspiration og gratis viden lige her.

Har du brug for nye inputs eller inspiration til, hvordan du kan tænke ud af boksen og tage et proaktivt mindset i arbejdet med din virksomheds strategi? Så kontakt os for en uforpligtende snak.

Du kan også følge os på LinkedIn, Facebook, Twitter og Instagram, hvor vi deler strategiske vitaminpiller i form af videoer og artikler om virksomhedsstrategi.