Vi er simpelthen ikke gode nok til at fortælle at vi også kan hjælpe dig med at foretage kundeanalyser.

”Laver I også kundeanalyser?”

Det er tit et spørgsmål vi får med overraskelse i stemmen. Men ja det gør vi faktisk.

Du har sikkert lagt mærke til standeren i supermarkederne og detailbutikkerne med forskellige smileyer, hvor du kan bedømme servicen i butikken. Det er en kundeanalyse. Men det er ikke sådan en kundeanalyse vi kan hjælpe dig og din virksomhed med.

Vi kan tilbyde dig en kundeanalyse, der giver dig en dybdegående forståelse for dine kunder samt ønske kunder, og et stærkt beslutningsgrundlag for fremtidige strategiske initiativer og investeringer. Og det er ikke engang alt.

En kundeanalyse kan blandt andet også give dig:

🎯 En vurdering af, hvilke vigtige faktorer kunderne lægger vægt på – det kan fx være pris, kvalitet og service der er vigtige faktorer, samt hvad der er afgørende for at kunderne vælger jeres virksomhed som sin samarbejdspartner

🎯 En vurdering af, hvordan kunderne ønsker at kundeforholdet udvikler sig og hvordan det påvirker jeres virksomhed

🎯 En dyb indsigt i kundernes fremtidige behov, ønsker og forventninger

🎯 En forståelse af kundernes præferencer i forhold til de nærmeste konkurrenter

🎯 Konkrete inputs til hvordan I kan skabe mere værdi for kunderne.

Det var bare lidt at det som en kundeanalyse kan give dig. Du kan læse mere om dit udbytte her.

Tager udgangspunkt i de vigtigste kunder

I en kundeanalyse fra Vinderstrategi A/S tager vi udgangspunkt i interviews med dine vigtigste kunder, potentielle kunder men faktisk også tidligere kunder. På den måde dækker vi hele vejen rundt. Vi sørger desuden for at afrapportere alle interviews, hvor vi trækker de væsentligste resultater frem og præsenterer for dig og din virksomhed. Vi skræddersyr desuden kundeanalysen efter din virksomheds specifikke behov og ønsker, og derudover er det også muligt at sammensætte analysen med elementer fra markedsanalysen, brancheanalysen og/eller konkurrentanalysen.

I Vinderstrategi A/S har vi mere end 400 strategiske forandringsprojekter bag os, og medarbejdere der har mere end 25 års erfaring med udarbejdelse af kunde-, markeds-, branche og konkurrentanalyser.

Er du interesseret i at høre mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for sparring eller personlig vejledning til din kundeanalyse.

Og P.S. Hvis du er interesseret i at se hvad en kundeanalyse egentlig koster, så kan du se det her.